![]() |
3200+ ili 3500+
posto kupujem novu konfu, molio bih za pomoc...
mislio sam uzeti amd athlon 3500+ u feniksu za 950 kn, ali u hg spotu jw 3200+ za 750 kn... koju da uzmem? i u cemu je razlika |
Razlika je u radnom taktu, ako neces nista overklokirati uzmi 3500+, a ako namjeravas istisnusti mast, uzmi si lijepo 3200+, stavi 200kn u djep i ako si pogodio dobar stepping nabaci big smajl na lice
|
Citiraj:
|
Sta fali box hladnjaku?
Daj mi samo 1 (jednu) losu stranu tog hladnjaka? Kod mene je box, i hladi super i tih je... |
Nije dostatan za veći OC i pri višim naponima,jedino to mu je mana,inače je nebi imao... ;) :)
|
Eh... na to nisam mislio :D
Al recimo da to zanemarimo :D ... ca coek nece klokat :) |
@Madboy
Nije OBX loš, ali rađe nek da još za freezera, koji je dosta hladniji od BOX-a (i bez OC-a) pogotovo pri ovim vanjskim temperaturama, a još je tiši... A bome i kupovinom 3500+ može fulat. Teško jako da će naći dobar steping, veće su mu šanse na 3200+. Ma i da ne OC-a, bolje nek zeme 3200+, razliku nebu primjetil...a pare nek si u džep stavi i odvede curu na večeru... |
boc cooler kad prosvira para usi i srce .
3200 i frezera ili alpine . |
znaci 3200+
puno hvala :) |
na kojoj ploci ga kanis udomiti ?
|
Ja u ovom slucaju nebih nikad dao 200kn za 200MHz :beer: Svaki 3200+ bi trebao ici na takt 3500+, pa cak i na najsrotnijim plocama. Dobro vele decki, uzmi 3200+ :)
|
3200 i za tih 200..ehe jos malo ustedi i kupi si TT bigy typhoona pa klokaj :p
|
Na ovim temperaturama kada se box hladnjak počne vrtit zvuči kao kad mi se upali centrifuga na staroj gorenjevoj perilici. Čak mi se i pjutor trese ka mašina: nuts :
|
Ja sam uspio BOX cooler natjerat na prek 6500rpm :) To je bilo pri 1.625V :)
|
i zato tak loše cujes :D :D
|
Inače nikad ne preporučujem čekanje ali sad mi se čini da bi se moglo isplatiti:
http://images.dailytech.com/nimage/1...ll_pricing.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |