![]() |
AM 2 da ili ne?
Evo, dok pokušavam izliječiti svoj komp, jedno pitanjce...
Ako se pokaže da je vrisnuo proc ili ploča, planiram se maknuti sa socketa A pa mi se čini glupo davati 300 kn za soc. A ploču, ako za 500 kn mogu dobiti AM2. Mislim onda ubosti onaj najslabiji Sempron 2800+. I gigu DDR 2 memorije. Grafulja bi za početak ostala ova integrirana(6100) na AssRockici. Kakvi su vaši komentari glede u svezi toga? Mislim da tu postoji dosta prostora za buduću nadogradnju. Hoće li taj proc biti puno sporiji/slabiji od mog sadašnjeg bartona? |
Hmm iz tvog posta zaključujem da si zadovoljan ovim što imaš u smisu rada, tj performanse nisu uzrok zamjene...
Bolje onda uzmi Asrock dual sata2 i venice 3000+ to dvoje je oko 1100-1200kn i ostaje ti ram i grafa... Proc ili matičnu (što je već ispravno vjerojetnije proc) prodaj za Bartona s coolerom ćeš sigurno izvući 400-ak kuna i to ti je taman ploča za s939... Jer ako ćeš sve prodavati iznosi će ti bit bitno veći.. |
Nisam vam rekao da sam prvi put uživo vido AM2 komfu.
Složili ga likovi u inf shopu ali nisam ih mogao nagnjavit da mi ga ostave na testiranju. Bila je gore ona najslabija ploča od MSI i izgleda u živo kao one stare sck A ploče od MSI (crvene) sa VIA kt400 čipovima, ružno... Gore je bio 3200 venice, e tako mi je žao što nisam istestirao i cloknuo sistem. Sve u svemu svidja mi se to što je gore ddr2 koji je jeftiniji i brže radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |