![]() |
Otključavanje X1900GT
Evo nekog otključavanja X1900GT kartica pa detalji na ovom ljinku
pa neka netko reče o čemu se radi i nek proba otključati i živjeli:beer: |
Vidio sam to prije desetak dana na XtremeSystems forumu.
Većini nije radilo dobro. |
Ma šta je to možeš malo objasnit neko je otključavanje a otključavanje čega
|
Otključavanjem bi od GT trebao dobiti XT/XTX, ja malo sumnjam u te priče.
Mo-žda koji primjerak ali ni približno kao sa 9500-9700 ili GTO grafama... |
Oni neki Sapphireovi šta spominju oni bi se mogli modat i se može modat X1800GTO jer na forumima spominju otključavanje u X1800XL pomoću Sapphireovog X1800XL BIOS-a pa ako je netko probao i uspio ako znaš
|
Citiraj:
Pitaj tu na ATI forumu da li netko ima takvu i da li ju je otključao. |
Imao ju je netko i nije ju uspio otključat neznam zašto(najvjerojatnije ju je imao onaj mali Quake2,ali nisam siguran)valjda zbog korištenja drugih BIOS-a a ne Sapphireovog neznam ne sjećam se
|
Lagani OT (ispričavam se moderatoru), ali navodno bi se ova kartica morala/dala fino otključavati. 16 pixel cjevovoda, 512MB 1.2ns GDDR3 memorija direkt iz kutije. Dal bu kaj od toga svega....ostaje da pričekamo:)
|
Ta bi se mogla i u X1800XT pretvorit
|
LOL MSI X1800XL sa 512 mb je isla bez greske na XT verziju ali to nije topic ovdje... pitanje je da li moze x1900GT postici nesto vise....vjerovatno mogu ALI....
|
X1900GT ne može postat X1900XT jer joj fali struje...mislim pogledajte PCB jedne i druge pa zaključite ;)
|
Možda postoje koje verzije X1900GT koje imaju dodatni naponski priključak
|
ne radi se o naponskom priključku (a ionako ga već ima) već o mosfetima
prebroj mosfete na XT pa na GT pa mi javi kaj si našao ;) evo da ti olakšam muke X1900GT http://www.pureoverclock.com/images/...900gto_top.jpg X1900XT http://img150.imageshack.us/img150/2633/topdown4vp.jpg |
Uf daj mi novce da kupit grafulje pa onda prebrojim a i probam flashat :D:D:D
EDIT:Na GT ima 6 a na XT ima 7 MOFSETA |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da da a uplati ti meni lipo dvi i pol hiljade kun pa onda ću ja poć do chipoteke to ta j MOFSET i ti lipo dođeš va Umag i mi to zalemimo i probamo flashat ča kažeš :D:D:D;)
EDIT:I si ti proval modat tu tvoju X1800GTO u X1800XL |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |