![]() |
Preporuka ploče...
Imam ove komponente i treba mi neka malo bolja ploča
Intel p4 524 3.06Ghz 533Mhz Ram 1GB Kingmax ddr2 PC4300 533mhz Gainward ultra/1960 Geforce 6600 gt gs 128MB pci-e |
Preporučam ASRock 775Xfire-esata2,dakle trebaš ići na neke slabije chipsete tipa 945P (ili bilo kojeg drugog iz obitelji 945 i 915 chipseta) jer npr. jači čipset poput 955X ne podržava 533 MHz BUS, tako da si ograničen na slabije ploče. No,to te ne treba mučiti, pogotovo ako nećeš extremno oc-ati.
|
do jedno ~1000kn
dali ntko ima iskustva sa klokanjem ovog proca p4 524 3,06 prescott |
ASRock 775Xfire-esata2 ti se dobro uklapa u ovu priču, dođe 570 kn u Linksu :)
Taj Preski bi morao dobro potegnuti, 3.75 GHz gotovo sigurno Evo ti jedan review ove ASRokice: http://www.techpowerup.com/reviews/A...75XFire-eSATA2 pa pogledaj što kaže za oc. |
OK fala
i još jedno što se tiče hlađenja proca ZALMAN CNPS 7700 Cu Hoće li mi on moći ohladiti ako ga kloknem ili da razmišljam o nekom drugom |
imaš bojih za te nofce. Uzmi Sonic tower ;)
|
također se slažem za sonic tower
|
nema ga u lniksu ni u hgšrotu koliko mi se čini ni u vemilu
gdje ću ga tražit |
Onda uzmi Freezer 7
|
Citiraj:
|
Slazem se sa svim preporukama, pogotovo za Asrockicu i Sonic Tower :)
|
Citiraj:
ne treba mu papst, neka uzme Artic Cooling, ja imam 2 komada i imaju bolji protok na 7v(bolji od papsta) a buka je jednaka |
Citiraj:
Ali AC je okej! |
Malo OT. Za koji hladnjak bi se odlučili između Sonic tower-a i Big typhoon-a?
|
Ja bih osobno za Sonica jer se moze stvoriti "linija propuha" od upuha, preko Sonica prema ispuhu :beer:
|
Citiraj:
: lol2 : |
Citiraj:
imao sam par komada papsta i svi su prozujali, tako da za mene papst nije baš nešto jer se nađe puuuno jeftinijih ventova sa sličnim perf. i bukom |
ili se ode van i zeme nexus?panaflo? :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |