![]() |
x1800gto problem
Dakle iman Gecube x1800gto stara 4-5 dana. I problem je u artifaktima, iman najnoviju beta verziju atitool i proba san sa ati try tool i sa oba programa mi bacaju masu artifakta na def. postavkama (grafa nije i niti je bila oc-ana).
Cak i kad mi se dizu Win pojave se neke crte vodoravne priko ekrana ka da bljesnu (neznam kako bi to nazva) i kad ujde u win monitor malo "bljesne". Koristin catalist 6.5 i proba san sa i bez CCC i opet isto, i iman netframework 2.0. Molim pomoc ako ko zna do cega mi moglo bit. |
šalji na reklamaciju događa se...
|
i meni ekran "bljesne" dok uđe u windowse, ali mi se to počelo događat tek nakon flashanja onog modificiranog biosa od XL, da mogu mijenjat brzinu vrtnje ventilatora u ati toolu. ali mi igre i ati tool ne izbacuju artefakte.
|
ja mogu mijenjat brzinu vrtnje venta bez problema. Grafu nisan flesha ni oc-a.
Ekran kad trepne bljesne ili kako vec, kad to napravi pojave se bijele vodoravne crte priko ekrana (to u trenutku treptaja ekrana) i to napravi pri nego ujde u win i kad ujde u win, a artefakte baca ki ludo nemogu ni 5 sek zavrtiti test. |
Koliko san prijetija to je ok kod CRT monitora kad ti samo bljesne/zatreperi na kratko slika kad ulazis u windowse (mada u x64 nije bija taj slucaj kod mene) ali ti artefekti su vec nesto drugo...to nije dobro ni "normalno"...
|
Citiraj:
meni je tak nešt slično i kod LCD-a tak da ... sam se kod mene to pojavi crvenkasto pri ulasku u ati tray tool i u win |
Citiraj:
DAMN ATI !:mad: |
ma to je sve ok glavno da igram Hitmana4 sa HDR-om i 4 AA na 1280x1024 :D
|
Ima li netko iz splita odi?
|
Citiraj:
|
Evo jedan print scr.
[img=http://img214.imageshack.us/img214/7155/artefakt6wn.th.jpg] |
Meni isto bljesne prije neg uđe u win i imam Crt,a u igrama i radu sve ok....
BTW jel radi taj Sapphire update biosa da bi popravili neke stvari ili smo osuđeni na ovaj bug u grafi? |
WTF je sve ovo?? Mislim uzet tu grafu a sad ste me dobrano zbunili...: stoopid kakvi su to artefekti?Jel to zbog pregrijavanja...ili neki bug grafe?? Ne bih baš htio grafu koja baca artefekte u Windowsima?!
|
ma nama nisu artifekti....ovo što mi imamo je sasvim druga stvar,meni ne smeta.
nego o kakvom bios update se tu radi? |
Citiraj:
|
nije pregrijavanje, IDE 53c load 63c dobro je hladjena. Reka je Gorki navratit do mene u ponediljak pa cemo skupa vidit sta bi moglo bit.
|
Donesite i do mene da probamo tu sam i ja okolo Splita:) da testiram CoD2:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Triba grafu satrat kojom igrom i vidit kako zvace na tome...jel ima problema naravno na default postavkama i sa oficalnim driverima za pocetak (kasnije se moze eksperimentirat sa ostalim driverima)... i dat diagnozu sta dalje i kako to rijesit. : hello2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |