![]() |
HL2 - Episode 1 artifakti
evo, na nekim mjestima desi se ovo, i to uvijek na istima i samo na 2 ili 3 mjesta u igri...
na grafi je novi zalman vf700 alcu i temperature su niže nego prije... probao sam sa 3 verzije drivera, uključujući i 91.28, nema razlike... http://img371.imageshack.us/img371/1...00028ak.th.jpg probao sam malo onda testirat u oblivionu i fearu, na isto dosta visokim postavkama i nema apsolutno nikakvih artefakata.... sad se pitam jeli to bug u igri ili moram grafu reklamirat?!?! |
probaj uključit vertical sync u driverima
|
To se i meni javlja na X800XL (samo na tom dijelu gdje se pojavljuje taj monster, i to kad puca s glavnim oruzjem).
Mozda poprave u nekom peču. |
Citiraj:
|
nije bug u igri jer meni tog nije bilo, eventualno ak se ne slaže sa određenim modelom grafičkih. probaj directx ponovo instalirat.
|
moram priznat da ni meni toga nije bilo kad sam prvi put odigrao igru , a sad sam je ponovo prešao ali sa onim komentarima, pa se pojavilo... možda je do toga???
|
Citiraj:
|
Probaj 3dmark 05 ili 06 odvrtiti na 1280/1024 sa 4aa i 16af...ak to prođe bez greške...onda si miran...
|
To nije do grafe, eventualno ti je nest sa driverima ili cak sa igrom smrdano...
Uglavnom, taj artefakt izgleda precisto i pravilno da bi bio do grafe. Kao da fali textura, da je nemoze loadat... Probaj reinstall igre. ;) |
Citiraj:
|
...ni ja nisam ovo vidio,driveri su u pitanju 90%
|
probao sam nekoliko različitih drivera, i uvijek isto...
ali mi je reklo nekoliko ljudi da je vidilo istu stvar, a imali su različite grafe, tako da će ipak biti da je game bug... |
OT: ma to ti desno stao onaj iz formule 1 što maše zastavom za finish... promašio igricu, umjesto u formulu on došo u half-life...:eek: : cheers2
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |