![]() |
mx518
e ovako.... zalijao sam mx518 sa colom... isipao 2 deci kole na njega.... ispprva nije radio, pa sam ga susio i nakon 2 dana je opet proradio... sve je ok osim sto mi lijeva tipka ima manji hod.... (neznam kako se bolje izraziti;)).... znam da cjepidlacim ali jel postoji nacin da to rijesim? mozda je cola sljepila ono malo sranje ispod tipke..... mogu tko kako pocistiti?...Hvala...
|
Baci ga u kantu vode! :D
Zeka, bez otvaranja miša (pa-pa garancija), nema šanse. Ako nemaš garanciju, slobodno ga otvori i očisti, ja sam svog 510 otvarao kad mi je škljocala lijeva tipka (ne pitaj...:)). |
Citiraj:
|
a kak oni mogu skuzit dal si ga otvaro? sta ima neka naljepnica?
|
Citiraj:
|
ma taj mis i bez garancije treba radit 2 godine hard-using. sam ti njega otvori. ak budes pazljiv mozda e potrgas naljepnicu;)
|
Citiraj:
|
jep ali ti meni reci dali garancija pokriva kupanje u coca coli ? nop stoga slobodno ga otvori posto je vec popusio garanciju :D
|
Pažljivo ga otvaraj, ima nekako čudno smješten feder u sredini i pazi da vratiš kak je bilo ja sam se zezao s tim 2 sata nakon što mi je cijeli srednji dio završio u svakom dijelu sobe, od tada više nije isti:rolleyes:
|
ubojice miseva :D samo ti njega lagano otvori,neboj se neces nista za***************ati i pocisti tipku
|
slijepilo se sve od kole:) zato ima kratak hod. otvori ti njega samo:beer:
|
operi ga u vešmašini
|
c-c-c pa ti pij kolu
|
evo samo da javim sta je na kraju bilo s misem.. odnio ga reklamirat i nakon 2 tjedna dali mi novi... dodao sam jos 100 kuna i uzeo logitech G5... imao sam srece :)
|
btw koju su ti cijenu računali? trenutnu cijenu miša ili onu cijenu koju si ti platio?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ja sam svoj 1 dan stari G5 zbog toga reklamiral : roller : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |