![]() |
TV tuner
Kupio sam prije nekoliko mjeseci PCMCIA TV tuner karticu za laptop(naravno)......
s karticom sam dobio instalacijski CD i upute za instalacijski proces i namjestanje programa..... sve to ja fino spojim,instaliram,namjestim...ali...nema slike ni zvuka:fuming: nista,nula bodova: suicide ...doticna kartica je od PixelView-a i koristi Philips-ov SAA1734 dekoderski cip... http://img114.imageshack.us/img114/1624/5203510cp.jpg It's designed for Notebook with PCMCIA type II interface and it supports hot plug & play and easy to use setup program with additional functionality of Software MPEG 4/2. It adds TV and capture multimedia function with your NoteBook. It provides you the advanced features such as Time-shifting, instant replay, pause, and fast-forward while you are watching live TV show. .... sad stvarno neznam kaj da radim,ne mogu reklamirati... ta nisam valjda dao bezveze 350 kn: stoopid |
jel brand laptop?
edit: koji je laptop samo reci |
Gericom Hummer P4 3.06 Ghz 512 RAM 80 HDD
.....lol sad se sjetio... brijem da mi je graficka prestara za directx 9: hitthewa |
s brand lapovima zna bit problem sa drugim komponentama... vidi na netu za najnovije drivere
|
ma da...issss koja grafulja
....zadnji driveri stavljeni 2003.,nema novijih: suicide |
Mislim da ti nije problem u grafickoj. Meni je TV uredno radio na GF2MX primjerice. Kakva je to uopce TV kartica? Analogna, digitalna? Na koji nacin prima signal, ima neku svoju antenu ili vanjsku?
|
Citiraj:
|
Tv kartica kod mene radi na S3 virge koji nema 3d akcelerator!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |