![]() |
Preglasni modem
Imam windows millenium i kupio sam external modem, podesio ga, i sve radi ok osim sto prilikom spajanja stvara jako nezgodne zvukove (narocito navecer kad mi zena spava). Nije mi jasno zasto, kad sam u control panel/modems pod modem properties na kartici general u polju speaker volume klizac stavio na minimum (of).
Dajte pomozite zena ce me izbaciti iz kuce Thanks |
e to je i mene mucilo ali sam uspio napravit
skinio sam onu kapicu sa zvucnika koji ispusta te zvukove i onaj limic koge drzi magnet malo posmaknio u stranu tako da se sada jedva cuje a pomicanjem tog limica u stranu mozes regulirati jacinu zvuka ako ga stavis tocno u sredinu onda ce ti biti glasno a sve vise pomicanjem u stranu dobit ces slabiji ton :beer: |
STRMX - stvarno si kreten
pape - iz nekog razloga to isto moras napraviti i kad ides iz IE/properties/connections/settings/properties/configure/speaker volume (bas jednostavno :D :D :D) |
Nisam osoba koja voli vrijeđati, ali ovaj put Greg je u pravu :D :beer:
MyComputer --- change a setting ---- Network Connections ---- odaberi onu koju koristiš ( duh ) ---- configure modem ---- enable modem speaker = off --- I TO JE TO :beer: Doduše nisam ziher da su svi koraci isti na Win ME obzirom da sam prije XP koristio 2000, ali vijerujem da su network connections manje/više isti :beer: :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
fora je sto to kad snapravim sve ostane isto!!! e da, samo u win XP mogu na taj nacin stisat modem ali sad imam na kompu win ME:rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
nekad se mora i na oba mjesta ali evo pali u vecini slucajeva.... ja sam inace za ono "ako neide silom uzmi veci cekic" ali ti pretjerujes.... jer rijesavatiu softwerski problem srafcigerom ili cime vise je u najmanju ruku ludo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozes probat i u Control Panel -> Sounds -> Hardware -> meni je unimodem audio nesto nesto i to disableat.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |