![]() |
brzinsko pitanje - 19"LCD dilema
evo, pošto u petak kupujem komp i odlučio sam preći na LCD,nabacio bi još jedno brzinsko pitanje vama koji imaju 19"...LCD monitor.Imam dilemu:
1.Samsung 193P+ - 3800kn(Links) - * 3647kn(M-Computers) 2.Dell 19" 1907FP - oko 3500kn(Mikronis) - *3180(M-Computers). odluka mi je već bila na zamzungu,no kako vidim svi fale Dell,pa me zanima ovaj primjerak.Jedino što mi se jako svidja kod zamzunga je garancija na pixele. EDIT:zanima me koje matrice imaju(samsung s-pva?,dell-neznam) - koristit ću ga za sve(filmove,igranje....) * nisam imao iskustva sa m-computersom,nekak su dost jeftiniji,pa me zanima "kakvi su" - (da nebi "nestali" kao bing računala :smoke:). |
-sad bi drago7 bio u pravu :D
-najbolji 19" ti je Samsung 970P |
već mi je žao čovjeka koliko ga za.......zezate:cool: :D, no kakve veze sad ima 970P?
|
mislim da ti je samsung bolji i mislim da je m-computers samo veleprodaja :D
|
Citiraj:
|
svi smo mi pomalo takvi,mozda ne baš TAKVI ;)...šala.Ako sam dobro čitao u threadovima ispod, 193P+ ima istu matricu kao i 970P,malo sporiju(8ms)(ispravite ako sam u krivu),pa onda mi nije loše da ušparam 500-600kn.:)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
znam, vidio sam da se radi o tom dell-u,no mislio sam možda je i ovaj model 1907 dobar tako. Znači 193P+ i 970P imaju S-PVA matricu? Onda budem vjerovatno uzeo 193P+,ipak je jeftiniji.
EDIT:"Znači 193P+ i 970P imaju S-PVA matricu? Onda budem vjerovatno uzeo 193P+,ipak je jeftiniji." -- :eek: nije bila namjera ako si na to mislio:) I I V |
-LOOOOOL :D:D:D
-Što ga prcate :D |
-za Boga miloga, pocet cemo svi pisat sa ovim crticama :D:D:D
|
-od navedenih modela savjetujem 193P+
-u firmi imam 193P koji je malo stariji od 193p+, ali je slika i više nego dobra -osim toga, imaš Zero bad pixel Waranty |
-neka neka
-baš je fora -:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |