![]() |
Opty 144 OC
Zovem ja HGspot i pitam imate li 144,ima...ok,procitali mi stepp CAB1E i CACJE,ja reko CACJE mora bit dobar,kad ono...odem na google i kazu CAB1E "magical stepp",potrcao u HGspot :D
Jos sam ih tamo gnjavio da vidim kako ide onaj CACJE na google,decki su stvarno super,dali mi internet :D Nego,da skratim pricu... Stepp je CAB1E 0614 MPMW i za sada sam ovdje... 3060Mhz prosao super pi 32,ja sam pre,prezadovoljan...na 1.5v :) mozda mu i manje voltaze treba : CoolRamb http://img88.imageshack.us/img88/8522/1443ke.th.jpg Pogledajte u gornjem desnom kutu temperaturu s Big Typhoon-om,24C,ovaj procesor je hladniji od E6 kojeg sam imao na 2.6Ghz i 1.55v za 8C u idle i 6C u full load-u !!! Eto,posralo me sta da kazem :D Da mi je sad ono vodeno... |
Oh ne, T-bred se vraća na stare staze :D
čmar : lol2 : |
čekaj sada mora kupit i grafu...
hehe tbred, javi se kada počneš prodavat... trebam obnovit komp :) |
On ne može imat iste komponente 2 tjedna
|
jesus kristus...
|
e to je moj stepping proca :D
|
Ti bi vjerojatno na cesti stao u govno koje mirisi koje si srece :)
|
nije prošlo dva tjedna da je sve prodavao i prodao valjda, i govorio da ide na nešto jeftino, bla bla..
i sad opet kupuje "jeftino"... nemam riječi... voli se dečko hvalit da je to čudo. Živio Tbred, svaka čast. Uživaj u novom hardveru...:beer: |
Ugazil si va drekec momak
|
Citiraj:
Probat cu sada na 1.45v 3 gige |
mislim da će ići na 3gige na toj barem meni ide
|
Citiraj:
Btw CAB1E imaju cold bug,tako da nista od obaranja rekorda faznim itd... |
Nice stepp, izgleda da frend ima isti takav,1.5v 3GHz.
BTW,CAB1E zvuci pomalo gej... |
Citiraj:
|
Lulovac
|
Da, izgleda da su HG-u dobri optiji. Moja 146 isto ide na 3.0 s 1.5...
|
Citiraj:
ovaj ghost monitor pokazuje za 0.2v vise,po biosu je 1.48v :) Jel zna netko zasto epoxice imaju bug kod ocitovanja voltazi kao prilozeno na slici,i temperaturi u everestu...u everestu mi je temp procesora 79C :D A ghost monitor cita dobro,iz biosa i kaze trenutno 24C idle,popne se do 40C u full loadu,na dodir big typhoon hladan kao led,tako da vjerujem u ovih 24C... |
Epoxice su inace poznate lazotke:)
|
daj ti stavi 1.55-1.6 pa da vidimo jel ga se isplati slati u zg meni na fazno...;):beer:
hehe:D:D |
nice, nadam se da će onaj tvoj 3000+ kod mene barem na 2.65ghz
|
Dobar proc, svaka čast
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a to znači??? |
Znači da mu bolje hlađenje od zračnog neće ništa pomoć u klokanju. ;)
|
ma meni je dost 3.0ghz na 1.45v :D
|
Citiraj:
|
a šta je s temperaturama s ovim procom,mislim jel su one realne?
kod mene u prozračenom kučištu i s freezerom na 1600rpm u idle sad trenutno je 21°C |
Citiraj:
|
Kad smo kod Opt. imam priliku uzeti AMD Opteron 170 Dual Core 939 za 2300kn..to se pretpostavljam isplati? Nemrem nać cijene kod nas za taj proc..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |