![]() |
P4GPL-X clock
chipset 915, imam sad jedno pitanje, kad ocu clockati proc, na koliko da stavim pciex lock, na 90 ili na auto ili na neki drugi broj, sad mi je na 90. To ok ili moja x800xl radi na vise?
|
Da ne pametujem sad previše,ali nemoj to dirati...inače mislim da je meni (grafa iz SIG-a) na 100... :)
|
pa 100 Mhz je normalni takt PCIE sabirnice
|
Citiraj:
btw: Ph03n1x, kolika ti je temp CPU, defaul "idle & load" i OC "idle & load" ? s SonicT.? |
Ne igra ulogu u clockanju proca,ali igra ulogu u preživljavanju kartice :rolleyes:
|
Citiraj:
full load max 54 stupnjeva proc radi na 3825 Mhz |
Aj mi molim objasnite kako lockat pci-e sabirnicu na 915 chipsetu???:rolleyes:
Mislim da je to misija nemoguce |
Ja imam opciju u biosu da stavim pciex na bilo koju vrijednost i da se locka na toj vrijednosti, imam od 90 do 150 i auto opcija... chipset je i915PL
|
na mojoj Abitici je konstantno na 100 Mhz PCIE
|
Deca, 915 chipset nema te opcije, mozda vi imate tu opciju u biosu ali ju chipset ne podrzava
|
moze biti...
uglavnom u biti onda neznam na kolko mi radi PCIE trenutno...ako chipset ne podrzava tu opciju... |
a onda bi mi grafa vec trebala biti sprzena ak je tak..
|
Grafa ima toleranciju, ali to je nezdravo
Ak ti stroj radi kako pise u sigu onda ti je pci-e frekva oko 120 |
Radi na 250 fsb... nego, jer ima neki program s kojim mogu ocitati na koliko mi radi pcie?
|
ima pcie lock, zacudo, ali ima.. ipak je asus car... 3.9ghz and counting na ovoj ploci...
|
Ja sam uvijek govorio da ako ASUS ista zna napravit onda su to ploce za Intel proceve na Intel chipsetima :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |