![]() |
Office 2007 Beta 2
Jel netko probo? Jel radi na piratskim Windowsima? Nije da ja imam piratske već me samo zanima :D
Inače stabilnost, nove mogućnosti, sučelje? |
Ne znam dali radi na neoriginalnim Windowsima, ali meni radi.
Samo sto sam tek u postupku snalazenja. Gledao sam nekih 10ak minuta mozda i obavio sto sam trebao. Djeluje zgodno, no mislim da cu trebati uciti uz ove njihove "vrpce". Nisam mogao naci Save As. Pa sam kemijao. Ostalo sto mi je trebalo je bilo nadohvat ruke. Ima dosta novih opcija. Najbolje ti je da probas, na Bug DVD-u imas probnu verziju. |
vidio sam na webu da su bacili na dvd
bas me zanima |
Probao je dosta dugo. Word i Excel. Ima puno bugova za ispravljat. Zna se srušit s malo kompleksnijim dokumentima.
Izbornici su, uz jako dugo privikavanja, nezgrapno napravljeni, iako grafički sučelje izgleda lijepo. Ali, ne radim u Office-u da bi se divio ljepoti. Zato sam se vratio na stari! |
Ma tako je sa svakim softwareom. A da ne kazem da je ovo jos Beta verzija pa je normalno da je jako bugovito. Beta obicno otkloni najocitije bugove a onda u prvih 6 mjeseci na trzistu se otklone i ostali krucijalni bugovi tako da je to normalna stvar u procesu stvaranja kvalitetnog softwarea
|
koja je zadnja stabilna provjerena verzija Microsoft Worda? ja koristim Word 2003, i to sranje zna puknuti, i s***************ati file koji kasnije ne želi otvoriti jer je file "pokvaren" i propadne mi sati i sati posla!
to strašno nervira, a vremenski sam ograničen.. je li netko imao slični problem, i koji word bi preporučili.. |
Citiraj:
EDIT: @Gabre Koristim Office XP sa Service Packom 3.....SP3 (cca 57MB) moreš skinuti tu. |
koji? nisam baš skužio koji koristiš? 2003 SP3, ili samo Office SP3?
koja je točna oznaka? |
i meni je isto office xp najbolji. nije "suh" kao 2k i nije djetinjasto dizajniran kao 2003. ma zakon je :)
|
Citiraj:
|
Ja isto koristim office xp.
|
ma 2003 sa zakrpama je najboji, radi bez problema.
|
gdje su zakrpe? jer ja lagano ludim sa tim njegovim fantazijama ponekad...
molim na link ili što već... |
|
o fuck, tu ima milion fileova..
ima li nekakav "paket" sve u jednom za njega? našao sam negdje nešto kao Sevice pack za Office? jel valja to što? tnx |
Gabre upisi service pack u Search i skini zadni SP za svoj aktualni office .... u prvome linku sta ti je McG posla....
|
evo skidam Office 2003 Service pack 2
pa ću vidit što će bit... |
Citiraj:
i ja sam se vratio na to nakon isprobavanja novijih verzija... ova se jednostavno nikad nije srusila a koristi se svakodnevno. http://img76.imageshack.us/img76/3628/new15js.jpg |
2000 je uber stabilan. (koliko to moze biti jel).
XP takodjer. 2003 se zna rusiti, a Beta je Beta. |
Citiraj:
|
neznam dali ste probali betu1 - razlika je velika. beta2 je promjenjena skoro pa iz temelja, cak je i sucelje izmjenjeno
|
Ja upravo instalirao sa bugovog DVDa zasad se čini ok samo se treba priviknuti
|
meni je OK zasad...
|
meni je super, zasad ni jedan problem
|
Citiraj:
|
a bas sam mislio da li da si instaliram :) sad necu :D
|
meni je printanje sasvim u redu...
|
jel ima netko sa hp officejet 1100 ili s deskjetom 5652 jer mi niti jedan neradi kako treba uvjek hebe printanje, pogotovo slike i vise stranicno pritanje s HP deskjet 5652, neznam nekako mi se cini da su malo shebali support za HPa
|
imam neki office 2007 pre release version 12, jer to ta beta?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |