![]() |
Problem s grafickom i fps-om
Dakle frend ima jedan malo veci problem...
nesto se ja u to sve kuzim ali ga nebi htio upitit u krive vode, pa da vas prije upitam sta da radi. Ovako ima Maticnu "MicroStar" MS-6534VER:1 , Memorija je 1 x 512 1 x 256 (133 MHz) , Proc je P4 1.9GHz... e sad on je piknuo novu Point of View 6600GT 128Mb-a... prije instalacije novih drivera objasnio sam mu da koristi Driver Cleaner kako bi se rijesio starih drivera. I kad je to rijesio dao sam mu nove 84.21 drivere, i narafno nista nije instalirano sa cd-a koji su dosli sa grafickom i nikakav overclocking nije ucinjen... E sad je problem u tome sto nakon svega toga krenuo je igrat s nama da nam javi FPS u Americas Army, i jedno sat vremena mu je bilo sve 5 tj. FPS mu je bio cca 55, sto je recimo priblizno s mojom Gainward 6600GT GS.... ali nakon cca sat vremena bez razloga mu je pao FPS na 10-tak... nista nije prckao , mjenjao nista ama bas nista.... Ako ima tko kakvu ideju nek pomogne jer ovo jos nisam dozovio. |
Možda ga neki proces u pozadini zeza? Jel konstantno 10 fps ili varira?
|
Varirao je izmedu 13 i 20 konstantno.... a trebalo bi bit najmanje 50
|
uninstal drivera..ponovna instalacija....ste probali to?
|
to smo obavili i desilo se isto kao i prvi put... radilo je sat vremena ko violina ali zatim mu se "smrzo" komp i narafno nakon restarta FPS je pao na minimalac
|
driveri od chipseta?
fresh install kompletnog sistema vjerujem da bi sigurno pomogao inace 55fpsa? kaj to nije malo za 6600gt? pa ja imam konstantno vise od njeg? |
mislis da bi chipset mogao zahebavat?
hmm a neznam ako je zadnja opcija onda ce morat to napravit... cuj zavisi di imas... na kojoj mapi, dali otovren prostor ili zgrada itd. ali nebitno.. |
gle NIKAD mi ne pada ipod 50 fpsa, a reza je 1024x768 sve na highest.
da probajte i chipset ej kaj vam je sa serverom i sa stranicom? zak ti ne radi msn? |
ok fala ak nema jos koju ideju onda idemo probat chipset...
malo OT: imamo kompletno reorganizaciju :) server dobiva novi IP bolji ping itd bla bla a na situ se vrsi mali update :) a msn mi je upaljen, ak si ti bio malo prije onda sam te blockao jer nisam poznavao nick. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |