![]() |
Koji DRV
mozda malo glupo pitanje no kako cu formatirat c: onda me zanima koje drv da stavim na svoju R9600XT 128mb.sad imam omege neke stare,grafa je malo clockana jel je sa stock coolerom.
vidim da ima ovi beta 6.5 al ipak je to beta,pa neznam koliko su stabilni. unaprijed hvala |
Catalyst 4.9
|
nisam ih naso na atijevoj stranici.
kaj to su zadnji drv za moju grafulju koje mogu koristiti?posto je vec sad na 6.4 verziji? |
Nisu zadnji nego s njima ima najmanje problema. Skini koje oćeš, 4.9 ili ove najnovije.
|
skini nove omege
|
Davno bili super driveri, a danas se o njima samo priča...
|
Koliko sam vidio ovdje na PCE,na testu x800GTO2 se lijepo vidi da na kojih 1024x768 Omege daju kojih 10% više fps-a...ili se varam...: stoopid
|
Nek daju kolko oće, radije ću imat 5 fps manje neg da mi radi sranja u nekim igrama... Otprilike trećina igara koje sam probo s Omegom na 9600/9700 seriji nije radilo kak treba tak da ih više ne stavljam.
|
Citiraj:
|
Far Crya se sjećam jer sam s njim imao najviše problema pa onda problemi u GTA San Andreasu...
|
Hm,zanimljivo... Nikad nisam imao problema sa San Andreasom,a što se Far Cry-a tiče,ako misliš na one crne kocke po dnu mora i tako;to ti je zato jer nisi imao patcheve na više verzije. Znam jer sam imao istih takvih problema i sa nVidia-om i sa ATI-jem (catalyst i Omege);dok nisam patchao sve patcheve da bude bash najzadnja verzija. :)
Jer kod FC-a ti sa svim novijim driverima ima te "crne kocke" sve do verzije iznad 1.2... ;) |
Nisam imao nikakve crne točke iako nisam imao ni patch nego se igra nenormalno rušila, nekad nakon 5 min., nekad nakon sat-dva i tak u nedogled.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |