![]() |
Najjači p4 cooler?
Koji je a da se može uzeti kod nas?
|
Alpha 8942 svakako. Imaš u HGSpota ali natakari jači ventilator jer dobiješ neki smijeh debeo 1cm koji nebi mogao ni leptira bacit sa ivice stola niz vjetar dok ogroman ventilator stoji iza njega.
|
Citiraj:
|
Imaš u Chipoteci za kupit 80X80X25mm Sunon od 50 CFM iliti kubika za nekih 40-50 uraca kolko ja znam. Barem sam ja kupil tak prošle godine negdje poslje ljeta.
|
sto se tice 80mm ventilatora najjaci je Vantec(ov) Tornado. koji daje preko 80cfm, a sto se tice heatsink otidji te na
http://www.overclockers.com/articles373/ pa vidite sta www.overclockers.com kazu. Izgleda da je trenutno najbolji CoolerMaster IHC-H71, mada Alpha 8942 nije daleko. |
Citiraj:
|
A kaj drugo da velim za taj ventilator? :D
Jesi ga ti vidio kak izgleda? Pa to je ko da je neko odrezal malo deblju šniticu prešane šunke. Ja i Ozren smo ga spojili i onda gledali 5 minuta kad bu proradil a nismo nit skužili da on već "radi" tuta forca! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše nisam ništa dugo tražio, tak da su moje informacije možda zastarjele.Probaj pitat Ozrena.On ima jednu Deltu od 80cfm koja mu skuplja prašinu. |
Sunon je sasvim dovoljan. Vantec je kao i Delta, vrišti kao da ga kolješ :eek: .
Ako ti dodatni dB ne smetaju onda uzmi nešto jače od Sunona, ali ne treba. |
ak se mogu prikljucit,ovaj put bez dreke.....
imam Sunona 80 al je zica sa dva pina.a ja bi to ustekal u mb na tri ,sam kak/adapter ili brikanje/ ? malkice sam tanak u tome:beer: btw... od sad samo ozbiljno:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |