![]() |
program koji mjenja FSB??
imam jedan problem s warcraftom TFT a to je da kad mi je komp na vecem FSB-u od 200 mi dolazi nekakav fatal error i izade mi iz igre.
Komp mi je stabilan u svim ostalim aplikacijama (i prođe super PI test) na FSB-u izmedu 215 i 225 pa bi ga ja htio tako drzati ali mi se neda svaki put kad pokrecem TFT(kojeg igram u mrezi doma najvise) smanjivati FSB pa me zanima jel ima mozda neki program koji bi se npr digao s windowsima i koji bi na svako moje pokretanje TFT-a (ili bilo koje aplikacije za koju dam naredbu) promjenio frekvenciju?? znam da ovi bolji programi za clocanje grafickih imaju tu mogucnost ali neznam za ovo... |
probaj sa ClockGen ili nvidia ntune!
ako ti komp radi na visem FSBu od 200 i rusi se onda proc nije stabilan |
Pronađi programčić 8rdavcore koji je namijenjen prvenstveno klokanju Epoxica, al mislim da radi i s nekim drugim pločama, socket A naravno. Možeš mjenjat sve osim CAS latencija memorije.
|
...
Citiraj:
npr. stavim proc na 2400mhza(12x200) i sve je ok u TFT-u, ali npr na 19xx mhza (FSB je 217) dolazi taj fatal error. napominjem da komp prolazi super PI test na 2400mhza sa 217 fsbom... |
a memorija???
|
sad imam twinmos sa UTT čipovima na 3.3V ali probao sam i sa kingmax HC i infineon tako da nije niti to...
mogla bi biti maticna ali nebi mene cudilo da komp nije stabilan u jos nekim programima ali on je stabilan svugdje osim u TFT-u... očito je nestabilna igra... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |