![]() |
Voltage Mod
Ajd da pitam nešta opeta makar za peltia nisam ništa dobio.
Dal je netko radio Voltage mod sa P4 sa spajanjem pinova? Imam problem u tome šta mi ploča ne želi dati više od 1,8V ma šta radio. Kao imam na izbor 1.85V ali to daje neki ljevi napon od 1,675V. Ploča je MSI645DX. |
Pa kaj nema Pajo slozen vmod? (Barem je imo prije). Njega pitaj...
|
Hm.Vidim da sam pomalo neshvaćeni umjetnik.
Ja imam Voltage mode napravljen ali umjesto da dobijem 1.85V ja dobijam 1.77-1.8V. A taman mi fali to malo sitno da dobijem još 200MHz na procu. Kontate sad? A ploča podržava napone do 1.85V ali nedaje nikako. btw. Mitzek se mi poznamo odnekud? |
Ej Jozha,
Ja sam probao napraviti volt-mod na 1,8A. Ploča mi standardno nudi napone do 1,775, ali ja sam naravno htio 1.850V. Spoijio sam sve pinove koje sam trebao, ali u biosu mi je ostala vrijednost od 1.775V. To je vrjednost s uključenim overvoltom na matičmoj pomoću jumpera. Sve u svemu nisam uspio volt-mod, a to je bilo prije 3,4 mjeseca i zaboravio sam na to. Kad čemo se mi nač. pa da mi napraviš volt-mod na geForce4, pa ipak si se ponudio da znaš, a ja imam povjerenja u tebe. Doći ču u Veliku Goricu kad ti paše |
Eve možemo krajem tjedna.
|
Pošalji mi na PM broj moba, pa da te nazovem oko petka da se dogovorimo. Reci mi u koje vrijeme ti je zgodno da te na zovem
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |