![]() |
Scrolling
Znate kako izgleda scrolanje u Internet Exploreru? E tako meni izgleda scrollanje u cijelim windowsima!
Da li netko zna, ima li negdje u windowsima opcija tipa "Smooth scroll" da je ja ubijem. OS: win2k sp2 Hardware: Logitech MX500 Driver: Mouseware 9.7 Isti problem dijeli prijatelj na winxp sa nekim bezicnim microsoftovim misem od 500-600kn |
ma o cem ti pricas???kako to izgleda u IE a nebi smjelo u windowsima......
|
Jebiga...ja baš nisam skužil kaj te muči,evo scrolam po IE-u već 5 minuta i nije mi bistro:confused:
A imam istu pantaganu samo kaj poslije instala XP-a nisam stavio drivere za njega,na 98SE imam njegove drivere. U XP-u imaju neke postavke-desni klik na My Computer,propertis,Advanced,Performance,Setings. Kak je to kod tebe neznam... |
Otvoris IE, odes u Tools->Internet Options->Advanced. Pod Browsing ces naci opciju "Smooth scrolling". To ukljuci, nadji neku stranicu dugu par ekrana i pocni bjesomucno vrtiti wheel na misu. Nakon par sekundi maltretiranja misa prestani i divi se slijedecih 10 sec kako IE sam od sebe scrolla gore-dolje.
Uglavnom, doticni problem rjesava u vecini programa ako se u MouseWare-u ukljuci "MS Office compatible scroll only". Ko bi rekao... nemam pojma kakve veze ima MS Office sa ostatkom windowsa. |
Citiraj:
Logitech driveri znaju zajebavat na 200 i XP-u. Mislim,skontao sam na kaj misliš-kao kad u Acrobatu brzo zarolaš kotačić a sranice se vuku još pol vure:D |
Tocno to.
Imace onaj "MS Office compatible scroll" treba biti ukljucen, inace su cijeli windowsi ko Acrobati (ili IE) |
Citiraj:
|
Ja sam probao na nekoliko strojeva kako izgleda IE sa ukljucenim "Smooth scrolling" i izgleda jednako sjebano.
Jesi probao ukljuciti doticnu opciju? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekima je pomoglo kad su instalirali drivere koji nisu Logitech,neki su čak isključivali hardware-akceleraciju,ma bio je pun net takvih problema,dobio si i PS2/USB probaj tak ukopčat(na PS2) Ja znam samo jedno-to je prvi mišonja od kog mi se ne koči šaka:D |
Odkad mi je ukljucen "MS Office compatible scroll" gotovo sve funkcionira dobro.
A istina, stvarno je dobro oblikovan. Meni recimo MS misevi ne pasu previse, a ovaj je savrsen. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |