![]() |
ATI X1900 Series Overclocking Guide
http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=61
evo tko ima tu grafu nek pročita malo... |
Al ti neda đava mira nikako... http://planetsmilies.net/dwarf-smiley-5130.gif
|
nema to potrebe klokat:D
|
Citiraj:
treba malo :rambo: ubrzo mem na 840 ali kad jezgru dignem na 690 nakon skeniranja artifakta 5 min monitor se ugasi:confused: ZAŠTO:confused: |
zato jer mu je previse . to stvarno nema potrebe dirati .
|
Nemoj baš vjerovat tom artefakt testeru u ATIToolu - bolje stavi neke taktove, pol sata-sat vrti 3DMark i gledaj jel ima artefakata.
|
stavih accelero x2 gore ista stvar.
mem stavim na 850 zamrzne se i nakon 1min monitor se ugasi koji k.... |
Memorija je malo delikatnija po pitanju OC-a tako da..polako i pametno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ta temelju čega si došo do tog zaključka;) znam da će trznut ali štekat........ |
Citiraj:
|
padne i ispod 30 1280x1024 utra high + HDR
Antialasing 6x Anisotropic Filtering 16x |
Citiraj:
: baad : za programere,treba nam više igara poput kvalitete Half life2 |
Half Life 2 se radio 100 god. i odgađao kako bi sve bilo savršeno napravljeno...
|
Half Life 2 je optimiziran dobro i za starije masina tako da i vlasnici dx7 grafickih mogu okusiti cari igre...
|
Nemojte zaboraviti i to da se ipak u HL2 malo-malo učitava...u Oblivionu nema toga.
|
imho oblivion je zadnje govno programiranja. ma kako dobra igra bila takvog programiranja ja bi se sramio.
evo primjer jedan . meni na 1024 sve midium radi ISTO potpuno isto kao i na 800 sve low... Mislim tko je ovdje lud? Jednostavno da sam ja ocjenjivao tu igru dao bi joj 3 jer sam ipak mislio da ce nauciti nesto na morrowindu ali ocito nista. Programiranje im ocito neide od ruke. Steta a igra je imala ljep potencijal. I nemojte sada uletavati sa onim tvoja je grafa slaba ovo ono... Jer igram q4/doom3 na 1152x864 sve midium na prosjek od 45fps-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam 7 coolera 80mm+vf700 koji puše po grafi i max temp je 75 jezgru ne mogu dić više od 690 /1.450,470,475 / Zamrzne se : Machineg: Machineg: Machineg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa, slaba je:) Sjećaš se Far Cry-a??? Isto si mogao narihtati da "vidiš" daleko i da se udaljena područja odmah učitavaju ali si to platio opakim kresanjem frame ratea. Nije ni tu drugačije-još je i gore jer su otvoreni prostori OGROMNI, mijenjaju se vremenski uvjeti, doba dana i....igra je dosta kompleksnija od Far Cry-a.... Samo kaj i u Far Cry-u, HL2, D3 i Q4 imaš natpis kad se nekaj učitava i ne možeš igrati dok se ne učita-ovdje kad hodaš/jašeš po ogromnom prostoru toga nema pa zato i jambramo da je sporo. |
ma ide to korak po korak mem 880mhz
hehe: cheers2 jezgru koljem kasnije:rambo: :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |