![]() |
problem sa stekanjem kompa
ovak, komp mi zastekava kad otvaram bilo kaj osim windows explorera... i to traje dok ne otvori to sta otvara i onda se normalizira
pri tome se CPU usage podigne full (nekad i na 100%) zadnje sta sam mjenjao u sveukupnoj konfi je da sam prebacio ADSL modem sa LAN-a na USB jer mi ne radi na LAN-u (al to je skroz druga prica) pa me zanima jel moguce da je zbog toga... konfa: AthlonXP 2500+ (default frekva, Barton) 512MB DDR400 ASRock K7 Upgrade-600 (VIA VT8377 Apollo KT600 chipset, stara mjesec dana) ATi Radeon 9000 64MB Kasda ADSL Router (Combo) ak vam treba jos koja informacija, recite samo... |
koji proces uzima tih 100%?
koji win? koliko stari? jesi li skenirao (antivirus,antispyware)? ..probaj odspojit modem skroz.... |
ma bilo koju aplikaciju da otvorim komp trza dok ne otvori, a onda je sve normalno...
WinXP, formatirao prije manje od mjesec dana... idem se bacit na antivirus i antispyware scan pa javim |
napravio sam virus scan i maknuo sav spyware al opet se isto desava... ocito nije to...
e da skuzio sam dvije stvari: -kad jednom otvorim neki program i zatvorim ga onda se vise ne pojavljuje trzanje pri sljedecem paljenju... -kad mi je otvoren torrent client (BitComet) onda mi periodicki trza nakon svakih par minuta... |
jesi li probao odspojit modem?..iako preko usb-a ne bi to tribalo bit...
koji proces uzima tih 100%..pogledaj u task manageru.. takodjer pogledaj ukupno zauzeće memorije... koji antispyware software koristiš provjeri u bios-u postavke za usb |
Citiraj:
to mi ne radi neki proces, tj. nije stalno zauzece na 100% nego kad otvaram neku aplikaciju (npr. Firefox) CPU usage mi pocne rapidno rasti i komp pocne stekat, a kad ju otvorim sve se normalizira... osim sa BitCometom, onda mi svako malo zatrza komp... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |