![]() |
x1800GTO...igrivost na 1280*1024..tnx
namjeravam kupit x1800gto (Saphire ili GeCube)zanima me da li se grafe daju otključat na više pipe-ova i da li je moguće zavrtit recimo Oblivion na 1280*1024 sa medium detaljima....a da je igrivo naravno....
|
na x1800xl je igrivo na high i sa HDR-om iako ima nekih fps padova valjda će to ispravit,neznaš dok ne probaš al uvijek možeš grafu naklokat pa vidjet
|
Netko je sa foruma isprobavao otključat ali nije išlo jer mu treba modani BIOS i frizni(clockni)malo tu grafulju ako ti bude trzalo u tom Oblivionu
|
Connect3D (kojih kod nas nema) se otključavaju. I neke HiS isto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da je razlog mog neigranja Obliviona i bilo
posjedovanje Nvidia graficke kartice (u internom zargonu poznata kao "kramp"). Vjerovatno cu ga igrati cim stigne ATI-ca. (mosh misliti :D ). Drzim se CoD 2, to mi je jedino napeto, ostalo me uspava. |
OT: S grafom iz siga, 1280 x 1024, ultra high detalji, Vsync, Oblivion ide na 30-50 fps. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam ja i nvidiju i ati. :cool: Nadam se da ce najesen i jedan Intelcic da zamijeni jedan od AMD-ova pa da zaokruzim sliku. Odusevljava me serija 9XX pa ako tko zeli pokloniti koji ili zamijeniti za AMD3000+ nek se javi :D |
Od kojeg proizvođača najbolje uzeti x1800gto...vidim da overkill veli da se connect3d-ove mogu otključati...iako je meni sapphire nekako bolji...
|
Baš čitam (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38987 thx PinHead) da je lik uspio otključati HIS IceQ 3 i da je postigao 8% poboljšanje performansi. Ali kartica je mrcina po veličini. Duga je koliko je DFI ploča široka. Blagi užas.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Potpisujem Kod mena na 1280x1024, bloom AA 6x ultra high detalji konstantno preko 30fps-a |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |