![]() |
Memorijske kartice za digitalce
10: gdje je dobar izbor, a gdje povoljne cijene, a gdje oboje?
20: koje se firme mogu smatrati kvalitetnim proizvođačima istih? znam za SanDisk kao ok firmu, vidio sam kingmaxove u hgspotu... 30: da li je pretjerivanje ako se uzme 512 megi ili 1 giga? |
40: Go To 10
|
|
Citiraj:
|
Ja već dugo imam Kingmax 512 iz HGspota-zadovoljan.
Dobra garancija. A ne bih se bogme žalio ni na gigu...:) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mene zanima da li netko zna za neki dobar ubod, možda je negdje baš sad akcija...također, sandisk i kingmax u hgspotu te kingston i takems u linksu(za SD kartice) nemre se nazvati bogatim izborom u ponudi...da ne spominjem wc-mulj na čijem cjeniku se nemreš snaći niti sa searchom kad znaš kaj tražiš svejedno, :beer: za trud |
Citiraj:
Na 640x sve dela kak treba. Mislim da moja Z1 niti ne bi mogla iskoristiti bržu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene je 15/30 fps opcija.
Najbolje je da gibneš na neki site koji se bavi fotićima pa na njihov forum i potražiš svoj model. Jedno su specifikacije, drugo je kako to radi na tvom fotiću. Ako ti fotić ima koristi od brže kartice-kupuj brži model... Meni na Z1 sa tom karticom video snima ok. A za "po doma" fotić uvališ u IN na grafi ili TV-kartici pa možeš lupat odmah u MPEG2:) |
Citiraj:
još ću malo snimat uokolo cijene...našao sam na realis-webu apacer hi-speed 2 gige za 480 kuna...kingmax od gige je 370 kuna u hgspotu...kad je bal nek jebal |
Ma, mjesta na kartici nikad dosta, pogotovo kad snimaš video.
A i preporuka je slikati u high-quality, koliko god ti fotić podržava. Pogotovo kad slikaš direktno u JPEG format koji ti u startu radi kompresiju.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
@OP Negdje sam ti bacio testic svih mogucih i nemogucih kartica i derivata istih na forumu... N'da, ovi PcAmateri jos nisu slozili search kako spada... Prokopaj malo po postovima, ne sjecam se gdje je tocno bilo no mozda je netko spremio linkic jer ga ja ne mogu naci trenutacno... |
Povoljne cijene: http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=35
Nisam siguran, ali mislim da bi te i A-Data trebala zadovoljiti.... :cool: |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.robgalbraith.com/bins/mul...e.asp?cid=6007 bum ga pročešljao u dogledno vrijeme pa ću zviznut neki zaključak |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |