![]() |
jeli tualatin?
ne kuzim se uopce u intel posto sam vec dugo na amd-u a imam jedan proc pa me zanima koliko on opce vrijedi...
celeron sa oznakama 1200/256/100/1.475 gore i "CELERON SL5Y5" dole i nema malu jezgru vec nekakav veci metalni dio...valjda nekakva zastita neznam... |
je. koliko vrijedi neznam. Mozda 150kn
|
Jest, to je Tulatin jezgra... (Tualatin-256) ;)
http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL5Y5.html EDIT: pogi je bio brzi :) |
Je, Tulac-Mulac je to :) Btw, jel bi ga mijenjao za istog takvog na ravno 1 GHz uz neku nadoplaticu? :)
|
koliku nadoplatu??
+ moram pitat... dal imas mozda plocu za njega za prodat?? |
Pa nemam pojma koliko... 30kn? ImamTUSL-icu, ali ne za prodati :)
|
odma bi ga kupio da imam para... ovisan sam o njima:D imam dva celera, niko ne prodaje penta...
|
...
Citiraj:
|
Uf, uf... sumnjam da mi se da tako nesto izvoditi :) Tesko je nac Tulac ready ploce, cak i vulgaris s370 ploce je tesko naci... pogotovo sa dobrim OC mogucnostima :) Sretno u trazenju...
|
imam dvije soltek sl-65kv2-t i ct ali sumnjam da idu na prodaju:)
oc-anje ide... mozda imaju jos u diskontu24 pogledaj malo, prosvrljaj po servisima |
Citiraj:
|
pa prodaj tulce!:D
|
Citiraj:
|
a jesu pentijumi ili celeri?
|
Celeri! Jedan je 1.2Ghz (SL68P), a drugi je 1.3Ghz (SL5ZJ)...
|
LOL, oba bolji od mojih, 1.0 i 1.1 rade na 1.33 i 1.46:D
ak se oces mijenjat za proc+:beer:?:D |
Trebam plocu da isprobam koji radi pa bi mozda tebi dao jedan tulac, a ti meni jednu plocu :D
|
je, da kad bi to tak islo:D ja imam jedan komp koji dam burazu (prvi osnovne) na koristenje ponekad kad ne radim na njemu, jedan tulac je kod starog, sad sam na njemu, stoji u mojoj sobi, i jedan je kod mojih dviju sestara u sobi i one se koriste njime. osim toga moro bi mi dat oba ta tulca da bi ti ja dao jednu plocu, nema ih za nabavit:D
|
je tulac je.....:clap:
moro sam se je javit...: Machineg : axeman : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |