![]() |
Gdje ima Windows Longhorn za download?
Čuo sam da su iscurili novi windowsi:Windows Longhorn alpha pa me zanima zna li tko konkretno gdje ima za download.
|
Mislim da ovo nije mjesto za takva pitanja.
|
a zasto nebi bilo.....zanimljivo, dok se skidala alfa UT2003 ovo je bilo takvo mjesto a cim je neki ozbiljniji software u pitanju svi se brinu za moral (i valjda ozrenove zivce)...budale
dhalos, probaj na kazaa-i u svakom slucaju, ako to netko ima velika je sansa da sharea dalje |
Pa nije bas tako... reagiralo se i reagirat ce se i dalje za bilo kakav komercijalni softver. dakle, ovaj forum nije mjesto za pirtaluk i te stvari. ti to bar znas greg, tu si dovoljno dugo...
|
Stvarno isprika ako se ovo smatra piratluk
Samo sam htio vidjeti kak izgleda sučelje i kak to radi, pa ipak je to alpha puna bugova i kozna čega.
|
Citiraj:
mozda alpha verziju necega sto ce postati komercijalni proizvod ali dok je alpha to je sve........ pogledaj na amazonu jel mozes naci knjigu "sve muke jedne alphe" :D |
Ruzan je ... prenapuhan sa "We rule the .Net" ...
krsi se otprilike jednom u sat vremena.... hmm sta jos ... sporiji je od win2k na istoj confi ... driveri ne rade kak spada jelte nema jos za njih pa koristis od 2000/XP a promjenili su neke gluposti ... opcenito .. nekorisno ... Mogu ti ga skopirat .. ali nemozes instalirat jer se MORAS spojit na net da zavrsis instalaciju ... i naravno dati svoj Beta tester ID i pass .... koji je unique i nemozes na 2 masine :) eto .. odustani dok ne dode neka pristojna prerelease verzija |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |