![]() |
s.479 na 478 adapter
zna li netko gdje kod nas ima za kupit ovaj adapter i dali se na njega može piknut yonah?
|
moze, cini mi se da ima u linksu
|
Citiraj:
|
nabava.net čini čuda ;)
|
bas sam ga kreno kupit kod king-a (web shop) i sad cu pogledat malo po ovim stranicama. thx
|
evo ADM bivsi, ili sad acquisitum magnum:) http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=2826
sutra cu po njega:D |
i sto si odlucio ubacit na njega?? :D
|
Support for the Intel® Pentium® M processors in a Micro FCPGA 479 packaging technology:
Dothan 1.5GHz~2.26+ GHz Baines 1.3GHz~1.7+ GHz Celeron M 1.2GHz~1.7+ GHz * Intel® Pentium® M processor Low Voltage & Ultra Low are NOT supported by this product Kako yonah može na taj adapter kada je njegov fsb 667MHz ? 1 x 4 pin small power connector 2 x 3 pin jumper to select FSB400/533 CPU Po ovome sudeći ne može... |
ahh..sori, imas pravo....pomijesao sam dothana i yonaha.... my bad...ispricavam se:(
|
ide gore jedan 1.5GHz ne znam jel dothan il banias...
jos nista nije ziher |
dothan je dosta bolji, pa ako uspijes njega izvuc :D
|
da... ali tip je krivo oglas u oglasnik stavio, prodavo je obicnog wiliamete:( izgleda da ide nov novcat unutra 1.73GHz pentijum:D samo 1560 kn u ADM-u. doso mi je ct-479 u ducan tu na trznici shpansko:) sutra po njega danas rade sam do 19:30:( a popodne sam u skoli
|
javi na icq :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |