![]() |
Koji DVD?
Pozdrav svima! http://img116.imageshack.us/img116/4594/book7ql.gif
Evo, ja sam novi ovdje pa prvo srdacno pozdravljam ekipu. No, prijedimo na stvar...prije dva tjedna sam kupio DVD przilicu. Htio bi prziti DVD-e pa sam u nedoumici koje prazne DVD CDe da kupim? Traxdata, Sony, Verbatim...ili je sve to vise-manje isto? Kupio bih pack od 25x ili 50x CDa. Unaprijed hvala. |
Verbatim, pa Traxdata.
|
Ja sam dosad kupoval samo Verbatim. Te su mi oni za sada najbolji...
Al to ti dosta ovisi koju przu imas, jer neke su izbirljive... |
Citiraj:
|
Imam Pionner 110 DVD ROM.
Mislio sam kupiti Traxdata DVD+R 4.7GB 8x u spindlu 50 komada. Gdje to mogu nabaviti najjeftinije? |
|
Citiraj:
|
Tnx svima, na kraju sam u Dipolu kupio Traxdata DVD+R 8x 50 komada u spindlu za 145kn. http://img130.imageshack.us/img130/2800/bigsmile5qx.gif
|
Sve ovisi desi se da i renomirani dvd zastekaju ali Verbatim, TDK, Traxdata , mozes biti siguran da nece biti beda sa zapisom
|
Citiraj:
Pozz |
Nikad ne bih preporučila Princove one žute. Na svakom od tih dvd-a sam naučila što znači CRC error :( Koristim Traxdata, a za ročkas sam dobila Phillipsove, nadam se na će biti i oni dobri.
|
Zemi si ti ono sta je njjeftinije pa prz...meni najjeftiniji su Kvark jer su mi najjeftiniji 1.65kn MPC i 1.55kn VPC pa upri brale....
|
Citiraj:
sa Traxdatama (Ritek mediji) sam imao problema... |
To ovisi koju przu imas, ne prze sve cd/dvd isto. Najbolje je isprobati, uzeti o svakog po jedan komad i nesto sprziti sto ce ti biti korisno ne bezveze za baciti. Ali definitivno Traxdata i Verbatim, a ni TDK nije los. Sa Princom sa i ja imao problema, jednom mi se odljepio gore onaj sloj (na koji se pise text) i taj mali komadic (2x2mm) se ogulio i mos ga ebat, nece uopce procitati cd i bacio ga. Od tada nikad vise princo.
|
Verbatim!
|
Ja peglam samo po verbatimovim CD-R(W), DVD±RW ... jer ih moj nec jednostavno obozava! niti jedan jos nije syebo :)
Moja preporuka: Verbatim, neces pogrijesiti! |
Verbatim #1
|
također sam za verbatim poslije toga naravno traxdata....ja sad isprobavam sonya i zasad mi se cine ok...od 30 kom jos nijedan krivo spržen
|
Zašto na nabavi.net nema ništa pod "Vanjske memorije"?
|
A kakve bi ti "Vanjske memorije"? Usb flash memorije, ili cd/dvd, ili eksterni hard?
Kako ja neznam na što točno misliš, tako ni nabava.net kad pretražuješ nema pojma što bi ti. |
Ekipa kupite si u metrou verbatim 25 kom = 60-neš sitno kna, to te ispadne oko 2,4 kne po cd-u. Koliko je znam do sada su bili micubišijevi i odma se razgrabe i imate u Nobilusu na trešnjevci 10 kom 30 kn. Po mom mišljenju verbatim je najbolji, svaki dvd player ih čita i oni šrot kojih imam 2 doma, vivax i quadro.
Princo i kvark su največi šit. |
Citiraj:
|
Inace vec godinama snimam na Verbatime. Zapravo ovisi nesto sto mi nije tako bitno, sto cu pogledati i staviti sa strane snimim na sto god dok muziku i ono stvari za cuvati snimam na Verbatime. Problem je sto sam jednom kupio 25 Verbatim printable DVD -a u Metrou. E to je zadnje smece!!! Neznam zasto al od tih 25 jednom 5-6 mi je nakon 6 mjeseci necitljivo. Katastrofa, poludit sam htjeo.
|
nesto se desava sa verbatimom jer dugo przim na njihove 16x printable dvd ali zadnjih 50 komada bacio 20.kupio novu pioner 111d pregledao neru i ostale programe sve ok,kod kolege isto za***************ava.dok recimo na eproformance przi uredno iako su smece po meni.mislim da je ova tura verbatima katastrofa
|
Čuo sam da su printable verzije sfušane. Navodno postoji tendencija odljepljivanja printable sloja sa medija. Zato uzimam samo 'normalne' baš u Metrou i do sada nikakvih problema.
|
Sve ovisi na kolko se brzina snjima dvd!!! Ja pretpostavljam da vi pržiti iznat 4x kad vam tolko dvda rikava. Ja pržim i do 150 dvdja mjesečno pa mi od toga otpadne max. 5 dvdja i sve ide na 4x speed.
|
vidim da nitko nije spomenuo platinum dvd koji imaju u linksu. kad sam ih prvi put uzeo bio sam vrlo skeptičan al su me oduševili. vrlo vrlo dobar dvd medij, ni jedan nisam bacio za razliku od razvikanih verbatima i traxdate, pogotovo za vrlo jeftibih 50kn za 25kom. probao ih pržiti sa lg, nec, samsung i btc pržom, na svakoj radi besprijekorno ;)
|
Prije sam pržio na Verbatinu nikad problema.
Sad u zadnje vrijeme spržio kojih 50-etak Sony-a, također nema problema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |