![]() |
Windows 98 i Gigaset SE555
naime postavljen mi je danas ovaj router i na stroju gdje su winxp sve radi ok medjutim na drugoj masini gdje su jos win98 ne radi internet.. probao sam sa IE i sa Firefoxom.. iz MSDOS prompta mogu pingati bilo koju stranicu i drugi stroj u mrezi.. u Network Neighborhoodu mogu browsati mrezu al nece mi otvoriti niti jednu stranicu.. u cemu moze biti problem? probao sam i rucne postavke DNS servera i gatewaya i automatske i ni sa jednima ne radi...
|
Kaj nisi dobio uz taj router neki CD? Mislim da je na njemu potrebno nes instalirat kako bi ti radio na 98-ici...
Znam da je nekaj na njemackome, al mislim da sam procital da je to da se omoguci rad na win 98 Neznam, zaboravil sam, al probaj... |
e vidis moguce... ima nest na njemackom al posto ja ne kuzim nist na njemackom samo sam bacio CD u ladicu.. idem odmah probati...
to je koliko se ja kuzim u njemacki samo dodatak da bi radilo shareanje printera iz win98... |
Bome nit ja neznam njemacki, al znam da je nekaj pisalo za Win 98 :)
Si probao pod DNS adrese, tamo di upisujes IP od mrezne na kompu (nazalost, vise se ne sjecam kako to izgleda na 98-ici vec govorim prema XP-u), pod prvi postaviti IP od routera (ako imas sve IP adrese fixne) a pod drugi adresu DNS od T-coma ili Iskona, ovisno preko koga ides na net ? Za t-com je 195.29.150.3 (ili 4 umjesto trojke) |
Citiraj:
|
iz nekog cudnog razloga i nakon dva sata isprobavanja postavki proradio je net... sta sam radio? tko to zna.. bitno da radi... :-)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32. |