![]() |
Temp Kod Vodeoga
SORRY Falio naslov
TEMP kod VODENOGA Aj napisite koje su vam temperature CPU-a sa vodenim hlađenjem. DA vidimo ciji naj hladi |
komp iz siga...mystificator vodeno...
clock : 2000mhz@1.10V, idle 26 stupnjeva, load oko 35 stupnjeva |
Home made P4 1,6 dode na nekih 30
|
Masni sto pises temperature za underclock. Napisi kolika ti je za def. clockove i dokle ti ide ta memorija (samo onako usput pitam).
|
amd mobilac 2500+ na 1,85V
temperature od 34-38 stupnjeva |
Citiraj:
a mema ide do 640mhz@2.5-4-3-7@2.8V (super pi 32mb), a ovak za igranje ide do 328htt (ddr656:cool: )... |
pa obicno je temp veca za nekih 7-8c od ambijentalne temperature... bar na vodenima koje sam ja vidio :)
|
khm, jel ko od vas spominje temperature? da vidimo. 3.5ghz, 1.5V, full load = 54C, ambijentalna, cca duplo manja :) idle je na 44. sa još dva venta na radijatoru, i malo jačom pumpom, išao bi ispod 50C...
to je kada se ima pećnica a ne procesor :) EDIT: da ne bi bilo da mi je vodeno šugavo, na istim postavkama na zraku, procesor ide preko 70... |
pa meni 3.0E na 3.75v i 1.5v( u biosu u loadu je oko 1.45) sa sonicom nejde preko 50c
hlađen sonic towerom+ sharkoon silent, dok sam imao starog TT-a koji se vrtio na 2300rpm nije prelazilo 45c |
|
to se zove temp!
|
Makina od kompa
|
|
dobar dobar
dobro si to sredio |
pa kad ima posudu sa 30-tak litara vode...: goood :
|
to ne mozhe biti nikako drugachije nego hladno onda. :D
|
S 1x triple radijatorom => http://img20.imageshack.us/img20/729...kuci7tn.th.jpg
S 2x triple radijatorom => http://img20.imageshack.us/img20/4415/temp1in.th.jpg Sve u idle-u : wtf : Za vrijeme uzimanja screenshot-a,hladio se CPU,NB i X1800XT |
premala je to temp. za hard disk jel to onda kad si testirao komp vani?
|
Citiraj:
|
Moj setup je;
1 pumpa vozi samo vodu na proc, nema ni hladnjaka, samo crijeva 2-ga pumpa ima double radijator ( radi pasivno bez ventova ) i hladi vga ( prije i čipset ) , sad pošto imam pasivca na čipsetu onda ne treba. i imam na radijatoru 220v papsta nekog koji kad se uključi hoće usisati malu djecu i plaši komšiluk :eek: : flyingey , a da ne spominjem da puše kao blesav Prednost sa puno vode je što joj treba par sati da se digne 1-2 stupnja, i što može ići pasivno skroz, a to mi se sviđa...tiho skroz... I onda dođe neko pametan i veli " jebeš vodeno, to može i sonic tower, vodeno sux " a napravi se test sa kupovnim vodenim od 500kn. Inače u kanti imam tagana 580w, poslovično nečujan, i 4 x 120mm na zalman potenciometru, i na 5v se ni ne čuje vodeno rula : hello2 : |
Ludo momče
|
Dobro vi to hladite
|
dakle, moram napraviti najveću kantu kolko mogu strpati u komp :)
nego sada sam malo upalio klimu u sobi. na 21C, 2m od kompa (koji je na stolu), sve temperature oko 5-6C niže :) tako da sada je u planu crijevo kojim bi spojio klimu na usis u komp :) |
ma strpaj klimu u komp
lol nije loša ideja ali bi glupo izgledalo |
misliš? ja sam drukčijeg mišljenja... :) sve se da srediti ;)
|
naravno da je sve moguče ali...
|
Ja ni nemam prog za gledanje temp jer me niti ne zanima. Ako je stabilno, nek se prži kuja...
|
LOL, znamo mi kako hardware kod tebe završava, iz kuće ti izlazi u kaseli :D
|
boli njega briga za temp
|
Citiraj:
važno da ide dok ide,a i neke impresivne temp. ne mogu biti s vodenim za 700kn. tak i tak imam komp 3-4 god. i nek drži tolko jer poslje s njim ne mogu niš,pa čak i ako zgori nakon toga...: CoolRamb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |