![]() |
dos
Bok! Kako ući u "čisti" DOS. Imam Windows-e ME.
Lovac |
DOS disketa...
|
Hvala na brzini.Kako mogu napraviti(nabaviti) DOS disketu?
Lovac P.S. Ne znam puno pa molim za strpljenje. |
Treba ti DOS boot disketa. Neznam dal ME imaju tu opciju, ali recimo pod Wind 98 ubacis disketu u floppy, odes u windows expolrer, kliknes desnim gumbom na floppy, odaberes format, i pod format opcijama izaberes 'Create DOS BOOT disk' (ili tak nekak)...
Pogle dal to imas i pod win ME. Kad se sformatira, resetiras stroj i bootas s floppy-ja. Ak ME nema tu opciju, pokusaj nabavit boot disketu od nekog ko ima win98... |
Ima i neki sajt koji ima imidze startup/boot disketa svih mogucih OS-ova, ali se nemrem sjetiti... probaj nesto ala "boot disk images" u google i sl.
|
|
Citiraj:
|
WinME? Da sam na tvo mjestu napravio bih ovo: format C: :)
|
daj ne seri, imam ih vec dvije godine i ne rade sranja. imaju dvije-tri stvari koje me zivciraju...ali sve u granicama normale. a xp....uhh uhh oni imaju jedno milijun stvari koje me zivciraju :D
|
Citiraj:
valjda nema sta pametnije reci a covjek voli pisati :D |
tako je greg. ti sve pratis, bio bi dobar spijun, i odlican voajer. ali voajer vec jesi :D sigurno doma imas sve zapisano kad se koja suseda skida :D :D :D
|
Citiraj:
inace da se nadovezem na osnovnu temu - u winME se moze ubaciti opcija da se boota u dosu, potrebno je na netu naci zamjenu za neke fileove i to je to.nisam siguran ali mislim da je sam MS autor toga tako da nije nikakvi zamazani klinac to napisao tako da (ne)svjesnno sjebe tudje kompve (iako poznavajuci MS...:D) na google i potrazi Lovac |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |