![]() |
Adapter na CPU cooler
ovak..
imam TT silent Boosta 80mm vent gore...bebica hladi..ali..temperatura u opterecenju prelazi 44C° a meni se to ne svida... posto sada nemam para za TT big typhoon..razmisljao sam...uzmem adapter 80mm>120mm i gore puknem neki 120mm vent... kaj mislite..jel bi to bolje hladilo?..tj.kolko bi bolje hladilo? hvala :) |
stedi za big typhoona....
|
i tako propadne moja ideja :(
|
no no, probao sam ja sa adapterom, to nije nikako radilo.
kako i ferrys kazhe, ... |
Ili uzmi Sonic Tower s 120mm ventom ako ide na socket A
|
ok ne funkcionira na cpu cooleru..a kaj da to stavimu chase..jel bi imalo efketa..tj.imam straznja dva 80mm..stavio bi makar jedan adapter..da i jedan od 120mm :)
|
ma 44 stupnja ti nije ni blizu visoka temperatura
ako te ne smeta buka ili nesto drugo kod tog ventilatora koji vec imas onda nemoj bez-veze trosit lovu |
44...je previse..za ovaj overlock je previse...tj.ja ga zelim jos dignuti..barem za 300mhz...
stoga mora biti hladan :) |
44C nije previše, jako solidna temperatura u loadu.
|
ajde ako ti tako kazes..ali ja mislim da ga mogu jos spustiti :)
|
Ja sam bio svojeg 2500+ vrtio na 2630Mhz sa 1.75V prime stable i temperatura mu je sa Zalmanom 7000B-Cu cak znala proci i 60°. Jos mi je sad zao toga bartona, bio je to fin primjerak, sad mi dodje da zaplacem, smrc :( Zao mi ga je kaj sam ga uopce prodal, a sad ga taj lik vozi na 2200Mhz, ali nece mi ga natrag prodati, a onda sam trebao lovu jer sam skupljao za 3000+ Winchestera : hitthewa : bonker2
|
60C° sam imao s TB Athlonom 2000+ po ljeti kada je bilo +40 :D
ali s ovim moblicem ne zelim to dopustiti :) |
44 nije naikakva temperatura...
|
Kad se temperatura digne sa preskijem sa stock hlađenjem kad je ili nije oveclockiran:rolleyes: : roller :
|
moj proc. prelazi 65 C :eek:: flyingey(Prescott)
sad štedim za TT Sonic Tower i 120mm vent, novu konfu --> Opteron, 7600GT... pa će biti clockanja : hello2 : ova 44 C nije po meni ništa...prema mojih 65 C....: cheers2 |
eheheh ubo sam upravo TT big Typhoon...jao..kad mu ispoliram bazu..i kada ga pošteno zašarafim..ima da hladi :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |