![]() |
problem pri prženju
imam jedan problem kad pokušam kopirat neke CD-e u Neru
javlja mi ovaj error: "Cannot copy ime_filea: Data error (cyclic redundancy check)" također, nemogu skopirat podatke na hard... |
kako kopiras? on the fly ili preko imagea? koji hard imas? jel ti dma ukljucen na disku i na przilici? koju opce przilicu imas? koju verziju nere? koji OS?
|
Citiraj:
|
hahaa, madafaka! :rambo: :rambo: :rambo: :beer:
|
kopiram "na muhi"
imam WD 20GB, neznam točno koji (Protiege ili tako nešto) DMA je uključen na obadvoje NEC 24x/10x/32x Nero 5.5.9.9 Windows XP Pro problem se pojavio nedavno, nisam ništa mjenjao u postavkama... sam od sebe... |
ha cuj...moj jedini savjet ti je da NE przis vise na on the fly. ja sam imao slicnih problema (hitachi 24x + teac 40/12/48, przenje on the fly, ali dobro...ja sam pretjero, stavio sam read speed: 24x, write speed: 40x, HEHEHE). U tvom slucaju, probaj smanjit brzinu pisanja (recimo na 16 ili 12)
|
Bzzzzzz
"Cannot copy ime_filea: Data error (cyclic redundancy check)" dobro, šta ti NEKI Cdejci:D izgledaju kao da je neko učio step dance na njima ili, je si li ih obrisao, možda ih je neko prije tebe bržio na još bržoj zujalici pa je imao par bufer underrunova pa je radio 5-6 puta JustLink, BurnProff ili kako ih više ne zovu, jahanje na muhama ti je kao jahanje na bikovima, neki padnu, neki izdrže do kraja.:beer:
Ako baš moraš na muhu pa na bus onda 32x read i 8x write, dobro znam da moj RICOH niti ne može brže od 8x ali i svima koje znam a mogu, pazi sad 52 (moš si mislit) je to jedina kombinacija na kojoj najčešće ostanu jašiti na musi (namjerna greška:) ) do kraja medija pod uvjetom da je oglancan i da se sjaji kao dječja guza i naravno isto testirano "pusomjerom":beer: (znaš hučeš na CD pa izgleda kao da ga ljubiš, ne? |
read speed mi je postavljen na maximum, a burn speed je na 16x od uvijek...
CD-i se glancaju ko kesa od pesa (novi su) :D :D :D |
Iam isti problem. CD-i potpuno novi i moja LG prza ne ce da ih cita. Ni one koje sam ja snimio ni druge.
|
Ako tvoja LG prža neće da ih cita a nece ni druge da cita onda tvoja LG prža je neispravna.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |