![]() |
dilema 1 ili 2 GB
imam dilemu molim pomoćn da li je bolje imat 2 GB rama PQI koji se neda kloknut ni malo da proc radi na defaultu ili mjenjat za 1 GB boljeg rama i klokirat proc i ram koliko ide.
|
Sve ovisi za sta ce ti sluziti racunalo... ako ces za igre ja bi bolje uzeo manje a brzeg rama, a za neke programe tipa autocad ili neko 3d modeliranje ili grafike, tj obradjivanje velikih slika vise memorije je uvijek pozeljnije...
|
ja bi rekao da su 2 gige uvjek bolje
|
2gige su 2gige toga se uvijek držim:D
inače 1000 post |
..bez dileme,2 gige ne moze zamjeniti nikakva giga bez obzira na kojoj frekvenciji ili latencijama radila ..
|
Citiraj:
|
2 GB
|
Citiraj:
|
2 gige
|
2GB potvrđeno u prošlom broju buga, apacerova 2GB jeftina memorija je dala bolje berformanse od corsairke 1GB, ta apacerova, tj. jedina od 2GB nije niti jednom u testu imala 0fps dok se sve ostale od po gigabajt imale 0fps u battlefieldu na najjačim postavkama
|
I ja se slazem da je 2 GB bolje! Nego, sto te sprecava da clockas ako se ram ne da clockati? Losa ploca? Svaka solidna ploca bi trebala imati memory dividere koji sluze da narokas FSB npr. na 250, a djelitelj stavis na 5:4 sto ti memoriji daje 200 (400) MHz i sve super - proc kengur a memorija na defaultu :beer:
|
2 GB
|
Kao što drugi kažu, 2 gige
|
Na tvom bi mjestu mozda sad uzeo 1 gigu za pocetak ce ti se pokazat vise neko dovoljno u igrama i radu sa nekim kompleksnijm programima, a s vremenom mozes nadokupit jos 1 gigu koja ce ti biti potrebna u buducnosti ako mislis drzat korak sa softwerom, znaci za pocetak ces ustedit nesto para, a vremena za nadogradnju imas uvijek.: goood :
|
"...ali Fato, dvaput je dvaput.", a tek 4 Gb.:smoke:
|
hm.. covjek vec ima 2 gige rama ali pqi i sada pita dal da to zamijeni za 1gb nest bolje... ako sam ja dobro shvatio...
|
Citiraj:
|
val jel to tvoja konfa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |