![]() |
ballistix ili ultra-x, 2x512 ddr400
hitno mi treba mema i sad sam u nedoumici između ove dvije...
već sam ošo u links uzet balistiu i tip prije mene zdimio zadnji 2x512! ne zhnaju dal će dobivat ovaj tjedan a najbolje kaj je otprilike te cijene za kupit mi se čini ovaj gore geil ultra-x. kaj mi je bolje, kaj ide bolje sa 1:1? |
Po meni je bolje uzet Ultra-X jer ima BH-5 čipove,ali nadje se i koja serija sa TCCD čipovima.
|
Crucial Ballistix ti je bolje uzet. Dobili su novu pošiljku i sad su po 960kn 2x512MB kit
U glavnom Crucial (Micron -5B G) ti ne treba tak velik napon ko taj GeIL (UTT) a ide divlje! P.S. nemoj se nadat da ćeš dobit TCCD na UltraX jer ćeš to skužit po cijeni (Duplo je skuplji nego sa UTT-om) |
Citiraj:
znam da je u linksu ballistix pojeftinio, al velim ti, otišo zadnji danas preda mnom... ne znaju dal će opet imat prije Uskrsa:( |
vjeruj mi ja bi se na tvom mjestu strpil jer se isplati (ako baš trebaš RAM za OC)
|
Poslušaj Black Macka i strpi se i pročitaj njegovu recenziju te memorije
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35181 Odlična recenzija Black Mack:beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
uuuu zamjenio ja puno toga :D.... ali UTT sam zamjenio TCCD-om pa TCCD Micron-om a prije toga sam imal gro drugih mema sa gro drugih čipova :smoke: |
baš sam pehist, čuo sam da links više neće naručivat ballistix...
provozao pol grada ne bi li je našo ali ništa:( |
Imaš ga još u Sloveniji ako ti se da ić :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |