![]() |
voodoo 2 OC&hladenje
imam voodoo2 8mb pci-radi se o diamond monsterII kartici. tweaker je tu i podrzava promjenu clocka i fukcionira. ali su sva tri cipa vec na default 90 mhz vreli. cime da hladim to? izmedju te i jedne druge kartice ima slot prazan. iza kartice (citaj na prednjij strani) se nalazi vent 80mm koji puse po pasivcu na procu i onda dalje po grafi. cipovi su cca 2.5cm veliki, pakung je onaj kakav smo imali na vecini starijih kartica-pinovi se ne vide, na donjoj strani cipa je tiskana plocica, a plastika cipa ima ko odrezane kutove. u tom pakiranju su obicno chipseti i starije agp grafe.
|
nalijepi neki pasivac na njih sa dvokomponentnim ljepilom i to ti je to...
|
Mislim da im nista nece bit makar su kipuci... frend ima Voodoo Banshee i to je ziva pecenjarnica, ali grafa uredno radi vec godinama... ako te bedira, mozes skemijati nesto poput ovog:
http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/GF_FX5200_cooling/ |
hmmm...vrijeme ce pokazati...hvala! dokle ide ta kartica?
|
Nemam pojma, to sam iz dosade napravio, a i da vidim koliki joj je maksimum, ali mi se nije dalo zezat s klokanjem :) Kartica je totalni shit i sad sluzi samo da bi davala sliku na ekran, uopce se ne igram (na njoj) :)
|
Ehm neces bas postici neka cuda s tim overclockom pa da na 200 dogurash.Steta ju je unistit,ipak je malo tih diamond monsterisca prezivjelo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |