![]() |
MS Outlook pitanje...
Dakle, par pitanja u svezi outlooka...
Može li se nekako podesiti da poruke koje mi stižu u određeni folder imaju drugačiji zvučni signal od ostalih? Po mogućnosti da ga ja mogu sam odabrati/importirati... I može li se nekako postaviti da se, ukoliko u tom folderu ima nepročitanih poruka, konstantno i u određenim intervalima(cirka 1 minuta) oglašava neki zvuk(drugačiji od onoga za dolazak poruke)? Važno mi je razlikovati u koji mi je folder poruka stigla te ako nisam u prvi mah skužio da je stigla, podsjetitelj na to da ju moram pročitati. Ah, svašta sam nadrobio tu... Mislim da to nije izvedivo u Outlooku, am I right? |
hm, ne znam dali je u outlooku, ali lotus notes ima to fantastichno sredjeno,
shto ti mozhe svaki korisnik notesa rechi. :) ako takvih ima. :) iskreno, sumnjam da je ms toliko napredan. no, volio bih se iznenaditi. ;) |
Ja sam jedan od korisnika, doduše rijetkih. :D
|
Hm, riječ je o kompu na poslu pa ne znam koliko bi benevolentno gledali na to da instaliram vlastite programe na komp :)
Inače...taj lotus...je li program free? |
Nije, to je IBM-om software napravljen kao neka konkurencija MS-ovom Officeu, ne znam točno. Cijeli taj paket se zove Lotus Notes i u njemu, kao i u Officeu, ima nekoliko programa - svaki za nešto namijenjen. 1-2-3 je kakti Excel, Word Pro se zna, FastSite kao FrontPage, Freelance Graphics kao PowerPoint,...
|
Ah...fuck...
Što se može...hvala na savjetima :cheers 2 |
pomochu lotus designer-a mozhesh vrlo lako
prilagoditi notes da ti radi tochno onako kako zhelish.... par linija koda, i vuoila....(onima koji znaju programirati, of course...) |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:20. |