![]() |
XTreme-G 84.25 Released
http://www.9down.com/story.php?sid=6375
ako neko želi evo linka a da pitam još jel ih ko već probao? Navodno bolje performanseu igri oblivion ali jesu li i u ostalim stvarima bolji ili samo za tu igru? |
Ja sam imao prethodnu verziju XTreme-G drivera i sve je bilo OK osim sa CoD2, naime kad udjem u igru sve ok, ali ako izadjem i odmah zatim ponovo udjem onda je koma, neke crtice i gluposti po ekranu. Ako startam neku drugu igru, pa onda opet udjem u CoD2 onda je OK, instalirao sam zadnje sluzbene nVidia drivere i sad sve radi normalno.
|
evo ja chu probati. testni sam kunich za nvidia drivere,
jer znam da uvijek mozhe i mora bolje. :D ;) btw... Citiraj:
|
Ja skidao danas s modemom i skinuo corrupted: hitthewa
|
http://www.tweaksrus.com/index.php?o...d&ascdesc=DESC
možeš i ovdje pogledat iako možda se desila greška u downloadanju a ne da je na 9down.com greška |
S te stranice što si je dao sam i skidao.I još nemožeš prekinut s getrightom...
|
zasada sve za 5
|
Ja sam zadovoljan skinuo sam i dobio nesto bolje perfomanse u Oblivionu i CoD2!
|
Nisam bas previse zadovoljan driverima...nisu nista posebno...za 2 frame-a nije vrijedno...nadam se kada dodju whql da ce biti bolji...
A ostale stvari su nesto sporije...tako i 3dmarkovi su za 100-300 bodova losiji... |
Moddani drajveri nisu za 3Dmark i takve stvari...tu vecinom daju nize reze od obicnih Nvidijinih (dobro, neki i vise), u principu, modani daju ljepsu sliku, stabilniji framerate i sitno visi framerate
|
Citiraj:
mozda neki od slijedecih... |
Gle, imas review-e na tweakrus sa raznim drajverima, tu su ti razlike u igrama minorne, vecinom par frejmova, al ti je puno vaznije da ti frame rate ne pada ispod 24-25 fps
|
ma ova verzija je samo za oblivion,ali moglo bi biti dobro kada izađe iz bete
|
Citiraj:
Treba se vratiti korak nazad i izabrat normalne 32bit drivere |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |