![]() |
Overclockanje athlona
na koliko se moze overclockati AMD Athlon 64 3500+, 2200 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core) , hvala
|
e to ovisi o ostatku tvoje konfiguracije, i samog proca. To ti nitko ne može točno reći. Probaj pa češ vidjeti gdje mu je granica.
|
...maximalno 2.8 a da bude stabilan
|
de ne piši gluposti ;)
|
setaj
|
kak možeš reći da mu jem max 2.8ghz, a da neznaš ni koji je stepping i koja verzija?
|
Kako koji, moj ne ide gore ni za 100 mhz stabilno. Nadam se da ćeš ti imati više sreće.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e to se zove sreća..... : giljotin iako sumnjam u to.: axeman : |
ovakve koji ovako postave pitanje bez detalja i svega , treba odmah ban upozorenja . stalno se ponavlja .
|
ako imas vremena skini proc i procitaj, prepisi sve sto pise na njemu postaj to ovdje pa ces dobiti bolji info. o kakvom OCu mozes razmisljati
|
..da ja pitam nesto,da li ima veze za proc ili memoriju ako napon varira recimo izmedju 1.39 do 1.42v,steti li to...
|
ah kod tebe je još i dobro... meni na presscottu varira malo više...
postavim u biosu 1.4 a ono u loadu padne na 1.35-1.34 |
A ja stavim na 1.4 V pa mi šeta od 1.39 do 1.44 V. :D
|
Meni je jednom na 4ghz proseto od 1.4 pa do 1.62V... i onda pao na 1.35 i zgasio se... sva sreca da se nije trajno ostetio.. ne znam sta mu je bilo, sad je stabilan samo tako, 1.525 drzi non stop...
|
Znamo svi šta mu je bilo kad pogledamo u tvoj sig:D :smoke:
I de gore ne kenjajte džaba: Machineg Koliko E6 venicea može preko 2,8 stabilno??: sweating Dobro mu je čovjek reko,ako bude imao više sreće nego pameti(fig. nemoš tu bit pametan:)),možda ubode venice koji će ić na 2.8... |
...dam mu ja svog e3,na 2400mhz na default voltazi, a na 3000mhz nekom drugom prilikom...:)
|
Pa dokle ide taj tvoj?Čini se kao potencijal:D
|
...nemam plocu da mu istisnem mast...zainteresirani...cujem li ja to 1200kn mozda...??? :)
|
Možda bi i bilo da znam da hoće 300HTT 1:1 s memorijom,ali pošto nemaš memu takvog kalibra...
|
Moj ide na 2.5 GHz pri default naponu, al isto nemam ploču za klokanje. :D
|
...nemre ova ploca povuci stabilno preko 280htt-a bez obzira dal mu dao 1,4 ili 1,6v tako da neznam puni potencijal procesora...
|
Moja može povuć do 350HTT...Jel bi koji mijenjao+nadoplata:D
A i tu možete puć glavom u zid.Ide do 2,5 na def. naponu,a onda mu ni 5V nebi pomoglo za idućih 200MHz:p |
Citiraj:
..decki u pravu ste,stavio sam novi f8 bios za maticnu i uspio nagurati 290htt (2,6mhz) voltazu sam stavio na 1,55v i ne prolazi cpu test u 3dmarku 05,ploca malo undervolta ali bez obzira izgleda da me nije pogodio neki extra primjerak,nevolim bespotrebno dizanje voltaza,a pogotovo zbog 200mhz-a stoga ostavljam 2400mhz-a na defaultu... |
ista stvar u mog frenda sa opteronom 144. Dođe na FSB nekih 270 i neide dalje nema toga boga. Mislim da se on upaliti ali isto pada isto na 3d mark CPU testu. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |