![]() |
Koji cooler za 6800GS?
Koji od ovih coolera bi bio najbolji za 6800GS PCI-E, za clockanje:
1.)AC Accelero X1 2.)Zalman VF700 AlCu ili Cu 3.)AC NV 5 silencer rev.3 4.) Možda neki drugi... Budžet je do 200kn. |
Ja mislim da je najbolji Zalman. Bit ćeš zadovoljan, a moći ćeš overclockati bez problema. Zalman is THE BEST!
|
Od ova prva tri tak ti je svejedno koji stavis :smoke:
OC ti se nece nimalo razlikovati, a onda se postavlja pitanje tisine, a tu ti je sve subjektivno... Ja imam silencera 5 rev3. i super sam zadovoljan sa njime: fan na 55%, necujan doslovno, u 2D i 3D modu, idle GPU/MEM - 36/29 ; load 47/36* *napomena - BIG Tower kuciste...al bez venta osim onoga na napajanju i procu |
Za ovaj Accelero sam na netu pročitao da je tih jako pa ako ga neko ima nek kaže dojmove.
|
Ja ga samo vidio u Linksu, al neznam kakav je...makar, on je novija verzija silencera, pa vjerujem da mora biti bolji od njega :smoke:
evo prvo kaj sam nasao |
Ispada malo bolji od VF700, a i tu kažu da je tih. Mislim da ću njega uzet.
|
Gle, svi su ti oni tihi na 5V a cuju se na 12V...tako da se oko toga uopce ne opterecujes, koji god kupis, neces fulat
Jedina prednost koji VF700 ima je da ce se mozda dat metnut na neke novije kartice, nego npr. silencer... |
Ja bih uzeo Accelero ili Silencera (ko i uvijek), a Zalman mi se jedino sviđa zato što ide na sve kartice s rupama...
|
Accelero X2 ide samo na X1800 a Accelero X1 ide na 6800 i 7800, znam jer sam vidio test baš na 6800GS.
EDIT: Evo našo sam taj site: http://www.techniz.co.uk/modules.php...&id=321&page=8 Na 6800GS testiran, nije Gigabyteova ali sve 6800GS su identične pa nije bitno. |
Da, kasnije su to dodali, prije je pisalo samo za 7800...
|
ma tih je i stock cooler, kad ga na 25% spustis u 2d modu.
|
Nije problem u tišini nego u overclocku:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |