![]() |
sapphire radeon 9000 pro
athlon 2100+
asus a7v8x 512mb ddr 333 alpha 8045 delta sapphire radeon 9000 pro 3dmark2001se 7400.... sad kad pogledam niej to ni baš neki rez ali pošto se neigram i to je dovoljno bitno je da athlon radi na 1820 mhz (2230+) sa temp 26° a skor je onda 7780 www.dracula.hr-free.com www.link-computers.hr |
Re: sapphire radeon 9000 pro
Citiraj:
a sta taj komp drzis vani na -5C...naime to je jedini uvijet da ikakvog amd-a imas na 26C..jesi li siguran da ti dobro mjeri temperaturu...naravno isprika ako komp stoji u dvoristu.... |
a stranice od firme su ti malo jace...
http://www.link-computers.hr/linkovi.htm mogao si pod on-line medije staviti i pcekspert .. sori ali pod korisni linkovi imas takvih nebuloza....cak je iznad18.com :) vazniji..kad smo kod njih su oni uopce vise zivi??? kakve ja gluposti dobivam u mejl..dobio sam spam za neki prvi hrvatski voajerski sajt..pishao sam pola sata od smijeha....sori na off topicu |
kao prvo
1 privitaka
kakve nebuloze
pa koliko je 1.82 kloknut athlon sa 1.73 2230 zar ne ... evo vam quantispeed pa si računajte a da stavit ću pcekspert na main stracnicu ak treba.... |
A STERANICE TI NISU DOBRE HA
AH PA MI SLAVONCI SMO TI PUNO VREMENA IZA VAS...
SJEĆEŠ SE DA JE KOD NAS RAT BIO...HEHEHE a bome ni flyeri ti se moji nesvidjaju mislim.... pogledaj na www.dracula.hr-free.com nemoj gledat dizajn stranice jerbo nisam stigao ništa dotjerati... al pogleday flyere........ a inaače tvoji siteovi su????? jest da se malo čini temp ekstremno mala... ali na asusu a7v8x jedan je stalno na 50° za koji sam pozitivno siguran da nije ta dioda za mjerenje...... jer bi osjetio pod rukom blizu ploče na cooleru a cooler je 8045 alpha delta i košta bome 450kn... tak da mislim da je razlika možda kojih 5° maximalno a u sobi je malo hladnije negjde oko 20 stupnjeva......... |
prvo bih te molio: nemoj se odmah pjeniti jer nisam komentirao dizajn nego content na linkovima...
ma ne postoji 2230+ procesor i nemoj me pokusavati prekrstiti...ti imas program koji prebavcuje vrijednosti u amd pr mode ali to ne znaci da ti procesori i postoje tako da trebas samo lijepo navesti multiplier x fsb=frekvencija proca a ne spominjati pr rating ako je van normale...je si li ikad cuo za auto koji ima 1.4224422 kubika ..ne nego samo za 1,4 i sl.... druga stvar tvoji mjeraci topline su otisli kvragu...mozes imati i cooler od 4500kn i tesko budes imao 26C na procu....tvoja temperatura je prije onih 50C... |
DOBRO NEĆEMO SE SVAĐATI POBOGUU...
NAPISAO SAM SAMO DA JE 2230 ZBOG UOČENJA ODNOSA OC-A I NORMALNOG..... A ŠTO SE TIČE TEMPERATURE IPAK MISLIM DA NISI U PRAVU.. JER 50° SE IPAK OSJETI NA PASIVNOM HLADNJAKU MA KOLIKO GOD VENTILATOR PUHAO..... A JE DA LAŽU ISTINA JE... NEŠTO SU OVI SA ASUSOVIM BIOSOM SJEBALI... KAKO GOD KOJI BIOS STAVIM UVIJEK SU DRUKČIJE TEMP PROBAO 1009 (DEFAULT) 1010 BETA 8 1011 BETA 10 I JOŠ PAR VERZIJA ALI MRLJA BRLJA ... MA NEMA VEZE NAJBOLJE MJERENJE TEMP PROCA JE KAŽIPRST MEĐU HLADNJAK I MAŽI...... A ŠTO SE TIĆE LINKOVA, STAVLJENI SU GORE TEK TAKO... KROZ NEKO VRIJEME ĆE BITI GORE DRUGI....... pS. STAVIO SAM I PCEKSPERT NA MAINPAGE (IPAK ZASLUŽUJE DA BUDE TAMO) NEGO NIJE MI JEBENO JASNO MOGLU LI JA SVOJU SAPP 9000PRO MODATI ILI IZBRIJATI KAKO DA DOBIJEM FIRE GL AJDE AKO NETKO ZNA ILI UMIJE NEK POSTNE......... |
A jebiga...mislim da ti je netko već rekao...
NE-MO-ŽE R8500-LE ili puna verzija R300 modeli-mogu |
Citiraj:
ali s zracnim isto moze, ako ti je sobna temperatura takva da ti se casa s vodom pocinje zamrzavati :D |
Citiraj:
|
Meni je te temperature opce glupo gledati...
Ja sam experimentalno sa aparatom za hladjenje pive digo svog proca 1500+ 10x181= 1810 MHz sto bi bilo 2200+ Znaci vodu hladi kompresor na 0 °C (mozda i nize) te je od oko 6 l vode pola bio sami tvrdi led. I pri tome procesor nije htio ici ispod i iznad 17-19 °C Di je tu logika? |
Citiraj:
|
pa da
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |