![]() |
9800 pro artefakti
imam 9800 pro,pikal sam po njoj sa termometrom i povukal po pinovima na njoj,komp se zbediral i restartal sam,sve ok,da bi nakon par dana išo igrat igru a ono baca artefakte na sve strane i uglavnom se smrzne...jel za smeće ili ima nade???
|
ček, ti si išao termometrom po kartici dok je komp bio upaljen???
jel se vidi na kartici kakvih oštećenja(od mogučeg kratkog spoja)? 99% sam siguran da je krafa otišla u vječna lovišta... |
ček, ti si išao termometrom po kartici dok je komp bio upaljen???
jel se vidi na kartici kakvih oštećenja(od mogučeg kratkog spoja)? 99% sam siguran da je grafa otišla u vječna lovišta... |
khm...bravo....to se ne radi....i ja bi reko da je otisla...
|
pa mogao si samo prstom taknuti, ako pece onda je iznad 50°C
|
Ovakvu okrutnost nad hardwareom bi trebalo zakonski progoniti : nono :
Jadna 9800 PRO...neka joj je lahka zemlja :( |
Prži se srce moje... RIP!
|
pošalji ju meni, možda ju sredim...
frendu sam danas popravio 6600 kojem je upao u komp odvijač i napravio kratki spoj na grafi |
ma uvijek pazim,zajeb se dogodil,uglavnom problem je riješen,iskreno neznam kako,danas sam ju izvadil,skinul cooler,lijepo obrisal prašinu sa nje i voila,sve radi...
hvala na pomoći |
Imas jedno mjesecni ban od otvaranja kucista i igranja sa komponentama :)
|
lol...sreca...stvarno sreca...iako sam i ja uz tvojoj konkurenciji..
nisam znao di je soj za reset na maticnoj...pa sam isao sarafincigerom prckati...dok je komp bio upaljen..uglavnom...došlo je do malog iskrenja i restarta :D :D uglavnom..našao sam restart :D :D :D |
ma dabogda spalil i proc i matičnu,da se riješim napokon ovog durona 1000...
|
Imaš Durona i 9800Pro? LOL
|
ta grafa je u potpunosti neiskorištena...šteta...
|
pa udijelite neš hardware-a pa će bit iskorištena...: lol2 :
|
Vidim imaš lude ideje.....
BTW kak je završio projekt detektor laži ? |
??? otkud ti to znaš???
svega bilo,spaljenih tranzistora i potenciometra,profovom krivnjom,al sklop je u redu,a o točnosti i preciznosti neću komentirat... |
Kaj na kraju da li može detektirati kada govoriš istinu, ili tvrdi da stalno lažeš ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |