![]() |
aaaaaa joystick
baš sam si nabavio el sturmovika
kad ono, na meni novoj abit AN7 ploči port sa 9 pina, a na joysticku 15pinski i oboje muški zna li tko se može to spojit možda preko nekog adaptera? da ne kupujem novu đonđulju, taman sam potrošio lovu na ploču i proc:) |
Nema tu nikakvog adaptera. Ti na ploči imaš serijski odnosno COM port, a joystick je vjerojatno na game portu. Ili nađi negdje daughterboard karticu koja se spaja na ploču pa ti izvede van taj game port ili kupi USB to game port adapter, al ne znam jel toga ima kod nas...
|
brijem da će morat past nova đonđulja: nono :
|
Citiraj:
|
nebu radilo na XPu
kupi si USB joystik |
Citiraj:
Navodno svi GamePort joystick-i imaju problema na XP-u zbog specificnog nacina na koji XP upravlja (ili komunicira.. nemam pojma vise :D ) sa doticnim |
Zašt ne bi radilo? Zadnji joystick koji sam spojio na game port je uredno radio na XP-u...
|
ja mislim da sam u chipoteci vidio adapter 15 pinski na 9pinski... pa skoci do tamo ako ti nije problem
to sma vidio u prizemlju brijem... |
meni je radila đonđulja na socket 370 i Xp-u bez beda, malo se trzala i morao sam ju kalibrirat svaki put prije alliancea, ali sta sad
btw. vjerovatno si vidio 9pin to 25pin probat ću posudit prvo od nekog zvučnu da vidim oće li šljakat |
Citiraj:
Mnogi joystick-i na gameportu ne rade pod XPom.. pogotovo sa GamePortom na nekim novijim zvucnim karticama. No ne znaci da i tvoj nece radit, ima ih jos koji rade. Probaj, nemas sta izgubit (osim malo vremena). I molim te, otkud ti taj izraz Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |