PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Dobar server za Omega drivere (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3575)

Elven 30.01.2003. 11:53

Dobar server za Omega drivere

Trenutno skidam sa link-empirea i transfer rate je "pisljvih" 3-6kb. Samo za usporedbu, sa Logitechovog servera bio je 264kb. Stvarno mi se neda sjedit na faxu pola cuke. Ajde help, preporucite neki dobar server. I nemojte rec da odem na omegacenter, jer tamo imaju samo link-empire i techconnect, a techconnect trazi registraciju koja ne radi. pise im "please wait", a u IE da je stranica "done". Na e-mail mi naravno nije nikakav password stigao (registracija obavljena prije cca. 10min)

ozren 30.01.2003. 12:57

Re: Dobar server za Omega drivere

Citiraj:

Originally posted by elven
Trenutno skidam sa link-empirea i transfer rate je "pisljvih" 3-6kb. Samo za usporedbu, sa Logitechovog servera bio je 264kb. Stvarno mi se neda sjedit na faxu pola cuke. Ajde help, preporucite neki dobar server. I nemojte rec da odem na omegacenter, jer tamo imaju samo link-empire i techconnect, a techconnect trazi registraciju koja ne radi. pise im "please wait", a u IE da je stranica "done". Na e-mail mi naravno nije nikakav password stigao (registracija obavljena prije cca. 10min)
Imas Omege i na PCEu... ne znam kolki ti je transfer s nama

Elven 30.01.2003. 13:31

Re: Re: Dobar server za Omega drivere

Citiraj:

Originally posted by ozren
Imas Omege i na PCEu... ne znam kolki ti je transfer s nama
fakat! kako sam glup :)

sad sam pogledao, i datum je 17.01.2003. sto je OK, jer znaci da su najnoviji, ali na omegacenter pise drugacija oznaka. vasa 1.4..., a tamo su 2.5... omega driveri, sad nisam ziher jesu vasi stvarno najnoviji or what?

ozren 30.01.2003. 15:02

Re: Re: Re: Dobar server za Omega drivere

Citiraj:

Originally posted by elven
fakat! kako sam glup :)

sad sam pogledao, i datum je 17.01.2003. sto je OK, jer znaci da su najnoviji, ali na omegacenter pise drugacija oznaka. vasa 1.4..., a tamo su 2.5... omega driveri, sad nisam ziher jesu vasi stvarno najnoviji or what?

pazi da ne zbrckas omege za nvidiu i ati... kod nas su jedni i drugi... hm, osim ako nije kreso zakazao... sad sam bas gledao i je... kreso ih nije linkao. e fuckat ga!

Elven 31.01.2003. 11:17

Re: Re: Re: Re: Dobar server za Omega drivere

Citiraj:

Originally posted by ozren
pazi da ne zbrckas omege za nvidiu i ati... kod nas su jedni i drugi... hm, osim ako nije kreso zakazao... sad sam bas gledao i je... kreso ih nije linkao. e fuckat ga!
da..., ja sam gledao nVidiu. Skinuo sam sad Catalyst3.0a i 3.0 sa vaseg sitea. Moram vas pohvaliti. Transfer rate mi pocinje na 855-870kbs, da bi pao na 460-550 i tu se zadrzao. Koji je to melem kad covjek skine 20MB za manje od minute :D

ozren 31.01.2003. 12:13

Sad imas i zadnje ATi Omege na PCE-u.

RAK 31.01.2003. 12:20

Ja sam sretan što je server to preživio na nogama.:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54.