![]() |
Ma lomi se slika!
Imam x800 pro, i kada u igrama polagano pomičem miš lomi mi se slika, no kada broz ga mičem , to se niti ne primjeti, no strašno živcira. Molimvas može pomoč.
|
Uključi vertikalnu sinkronizaciju (Vsync), al imaj na umu da to narušava performanse.
|
Bum probao, no to nije rješenje, prije je radilo normalno.
Bum probal pa javim |
vjerovatno nije sam nisi primjetio isto ko domy i ja pa smo se i mi mučili s time,na kraju se jednostavno navikneš mislim,u nekim igrama je to fino napravljeno al u recimo NFS bolje ne jel recimo meni igra radi preko 60fps na 1280x1024 sve na ultra high 4AA i to je mrak al kad se uključi verticalna onda padne na 30-40,pa sam se ja ipak odlučio da je bolje da radi na 60fps
|
Lihto-napravi si profil igre u ATT-u i stavi na 60 Refresh Rate Override.
|
Bolje je s vertikalnom, to je, no prije je rdilo normalno, neznam dali mi je to počelo nakon stavljanja novih drivera, ma nema veze, neka moje oči pate: suicide
|
I meni se to desilo. Probaj sam instalirat nanovo drivere za grafu, tak sam ja inst nove 6.3 kataliste i sutradan me je dočekalo to stanje... probo sam inst i nove drivere za matičnu i dx9 al ništ pomoglo, te prije reinstaliranja vindovsa sam odlučio reinstalirat kataliste te hvala bogu je uspijelo
|
ma meni je tak uvijek
moram se bacit na ATT pa onda to rješit preko profila |
Hm, haval, bum probal reinstalacijom drivera sutra pa javim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |