![]() |
7600gt, 7900gt, 7900gtx benchevi
|
|
Malo sam preletio po testovima i mogu reci da sam ugodno iznenadjen performansama 7600 serije... ipak je brza od 6800GS, sto je dovoljno... sada neka je naprave za AGP... i mozda moja zadnja AGP grafa ipak bude nV ;)
|
Citiraj:
I sto se tice 7900gtx, nisam ocekivao da ce ovako parirat xtx-ici |
Samo da bude približno niska cijena kao vani i bit ce dobro...
|
Cijena kod nas otprilike bude x8,5. Odnosno ako je vani 7900gt 300$ kod nas bi mogla biti otprilike 2500kn.
|
@ Zed :
di ima nesto sa benchevima x1800gto ? nekak se suzdrzavam da ne uzmem grafu sad i pricekam mjesec dana ili malo vise, pa 7600gt ili X1800gto bu izbor . |
|
hvala , nesto su me zezali ovi linkovi - valjda zbog modema mi je otvaralo po 3 minute . bas citam i uzivam .
Izgleda da i 7600gt je odlicno pogodjen , sa x1800gto stalno je tunegdje . samo da dodju u ducane nase da vidimo cijene . |
Generalno gledajuci, 7600GT je 10% bolji bez AA i AF, a X1800GTO je isto toliko bolji ako ukljucimo AA i AF... pa sad ti budi pametan...
Meni se cini da je to isti shit na kraju, uzmes ono sto je jeftinije, ima bolji bundle, daje bolju sliku, tisi cooler... s kojom dobijes bolju curu... ahm..da, ovo zadnje jos nisu poceli stavljat u bundle :D Uglavnom, svidja mi se 7600GT ovako na prvi pogled.... jedino ne znam kako stoji s multimedia mogucnostima.. nisam tako detaljno citao :) |
Moram priznati , koliko god sam lud za atijem , da me i 6600gt iznenadio nekim skorovima , i isplati ga se mozda uzeti jos.
x1800gto ce biti po ovome 50 bushevaca skuplji od 7600gt , i to i kazu da bi mogao biti problem. cak mozda i za moj djep . jedino me zanima kak budu stajale sa otkljucavanjem jer jezgra bu ista ko i skuplji modeli . mozda to prevagne . |
Citiraj:
|
7600gt je izgleda krasna kartica.
Solidno brza, malo troši i ne grije se, multimedijalne mogućnosti iste ko od najskupljih modela, cijena odlična... Ovaj puta : cheers2 za nVidiu |
Samo ta gamad od nVidia-e ;) nikak da nam zabadava da Pure video!!
|
Citiraj:
|
Evo jedna za Tomeka (a i za ostale, ako ih zanima)......Bliss je garant na putu:)
|
7600 my next card :)
|
Citiraj:
Eto,po vijestima na PCEkspertu, izgleda da ce PureVideo napokon bit dostupan i kroz ostali popularan software... : cheers2 |
Kartice su vani, testovi su odvrćeni, modovi su već na netu, a prema ovome kartica nema više na lageru......sold out:)
|
Citiraj:
|
Pa kaj hoćeš, pa to su tvoji pajdaši.....s "motom" budite spremni na sve (i svašta). Ali ozbiljno more biti da su stvarno sve rasprodali (pa samo je Sony mahnito kupoval, a kamoli ostali:)), pa se sad čeka druga tura.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad bi se treala pojavit 7600 u hr ako vec nije? :D
|
Evo puštene su 7900GT/GTX kartice u prodaju (barem u inozemstvu).......valjda budu i kod nas začas.
|
XFX 7600GT XXX.....ubojica mekog srca
Dotična kartica po defaultu dolazi sa radnim taktovima 560/1400MHz, te ostavaruje 3.525 3DMark'06 bodova. Maksimalni clock s stock hlađenjem za GPU i 1.4ns memoriju iznosi 609/1690MHz...
Review |
|
Hm.. gledam malo... $210.. to se kod nas obicno mnozi sa 8,5.. znaci 210x8,5=1785kn.
Hm... dobra cijena, ali prava stvar bi bila kad bi kostala kao i 6800GS... 1500kn :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |