![]() |
Nema slike na LCD-u preko DVI kabla
Monitor Xerox XL-775 17" LCD. Kad ga spojim na PC preko DVI kabla ima slike do trenutka prije WELCOME slike od windowsa. Samo odjesnom nestane slike i XEROX javlja da nema signala. Kad nema drivera onda ima slike bez problema. Problem se pojavio promjenom maticne ploce. Prije promjene je sve sljakalo.
Sve je sljakalo na ovoj konfi: Asus K8N4-E DELUxE s. 754 nf4X + Athlon64 3200+ 754 Proview Pixelview 6600 256MB pci-e Sada: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS s. 939 nf4 ultra + Athlon64 3000+ 939 Prolink Pixelview 6600 256MB pci-e Samo matična i cpu su se promijenili i sve je drugo ostalo isto. Probao sam spojit neki obican monitor s adapterom na DVI ulaz i slika dodje zelena. Nemam drugi LCD da probam. |
Ček nema slike na 32bitna na DVIu?
Kažeš kad nema drivera-->kojih točno? |
to ti je do drivera od graficke 99%...procackaj u njima...
|
Ma cek malo, pa to se mora postaviti u opcijama, od kad je clone postavka default, odes u postavke nvidie i stavis clone i onda detektiras drugi monitor i postavis , frekvu i refresh. Ne kuzim jer si to uopce probao - igraj se sa tim postavkama, spoji ih oba dva i onda u postvakama - biraj primarni i sekundarni monitor i radi s njima u clone ili nekom drugom modu - ona Nview postavka. naravno moras ih spojiti oba dva da bi uopce i vidio taj Nivew u opcijama za karticu.
|
prikljuci na obican izlaz na graficku i poprtljaj malo po progiju od grafe, vidi mozda negdje nisi ukljucio/iskljucio nesto ili driver updateat probaj... ako monitor podrzava dvi nebi trebalo biti problema nikakvih
|
Sve sam probao. Napominjem jos jednom da je na prijasnjoj konfi (ista grafa) sve sljakalo.
U opcijama drivera prepozna normalno clone monitor xerox xl775 sve super.(dok je na obicnom izlazu spojen crt,vidim da je LCD prepoznat). Ali slike nema. Kad nema drivera,slika je tu. probao 4 verzije drivera od 71.24 pa na ovamo. |
pa jel podrzava taj lcd dvi?
|
Citiraj:
Bruno nisi mi odg na moje pitanje? (Ček nema slike na 32bitna na DVIu?) |
Citiraj:
Citiraj:
Nema slike nikako. Osim dok se dize pc. Sve do WELCOME slike. Tad se ugasi i nemoze nac signal. |
Jel ti ima slike preko VGA priključka?
|
Evo decki rijesio problem. FLESHANJEM BIOSA MATICNE. Koje veze ima DVI i Bios maticne,ne bih znao,ali eto rjesenja ako vam zatreba.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |