![]() |
Matična iz "hoću Internet" konfiguracije...
dakle, to su bile "Fujitsu Siemensove" konfiguracije sa Celerima 1.7, 40GB diskom, 128MB DDRa...
zna li netko koje matične su se koristile? edit: ispravljena količina i tip memorije.... |
Mislim da su bile Jetway ploče, nisam siguran.
|
Gigabyte možda?
|
Citiraj:
|
One stare Celeron 900, 128MB su bile matsonic sa ALIjevim čipsetom a ove nove mislim da su gigabyte al neznam koji čipset..
|
saznao sam....da, Gigabyteove ploče su stavljali unutra....model: GA-8SIMLFS, sis650gx/961 čipset
|
gigabyte je za raju :D
|
da ne postam novu dretvu pod "Problemima"...
Stroj se pali svaki deseti put...tj., nakon prebacivanja prekidača na napajanju u poziciju "1" (paljenje), ventilatori se zavrte, LEDica na optičkom pogonu zasvijetli i sve ostane na tome.... e sad, nakon nekoliko uzastopnih (5,10,15) paljenja/gašenja prekidačem na napajanju, stroj se uspije najnormalnije pokrenuti, dignu se Windoze i sve bude u redu... probao sam drugim napajanjem, događa se ista stvar....ploča je krivac? |
Ploča...
|
Citiraj:
|
ne nego da je gigabyte za raju.
Svaka lošija konfiguracija ga ima(čitaj konfiguracija gdje se štedilo) A što se tiče njegovih top ploča. Jako dobr ploče. |
2 Mailman
Kondenzatori na ploči, oko procesora, su najverovatnije otišli. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Buljo je u pravu.... slušajte ga ( imao tu konfu, nasreću riješio sam je se :) )
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |