![]() |
usb front panel probljem
ofak ... kaj god spojim na front panel usb nece raditi nego mi baci ovu sliku
http://img309.imageshack.us/my.php?i...problem5xe.jpg probal sam obican usb , mp3 player i digitalni spojiti i nic nece raditi napred .. odostraga kad spojim sve radi .. i ovo je pocelo s cistog mira ... nisam nic otkopcalav niti prckal po kompu |
Jel spojeno kak treba na matičnu? Da se nije šta ištekalo?
|
sad sam malo prckal nutra po tome i na jenom portu mi dela ok a na drugom mi i dalje baca istu gresku ... neznam stvarno zake mu je to doslo .. budem jos sutra ujutro malo presopojil to pa ak bu delalo bu delalo .. neznam ..
... nije mi stvarno jasno zake bi s cistog mira prestalo delati i te greske pocelo bacati .. |
ista stvar kod mene
na ploci dva dodatna usb porta spojena naprid na kuciste u jednom memory stick radi, us drugom ne |
Ta poruka može značiti i da ti je riknuo USB uređaj tak da...
|
vjerojatno ti se nesto odspojilo..danas sam imao osti problem..stavljao sam disk i odvalio po usbu :D
pa se malkice otkvacio :D |
Citiraj:
|
imas jumper iznad usb pinova za ukljucit/iskljucit ta 2 usb-a, vidi jel ti to kak spada
|
Prvi put čujem za to. Ja imam za uključit/isključit paljenje kompa preko USB uređaja, al to ne.
|
evo asusova i abitova su mi prosle kroz ruke ovaj tjedan i obje imaju 3 pina iznad svakog para opcionalnih usb pin konektora - jumper je na lijeva 2 za iskljuceno i na 2 desna za ukljuceno
|
nije pri meni u jumperima .. nego je stvar u ovome ... ja nutra na maticnoj ima dva usb priljucka na koja prikljucim front panel koji isto ima dva usb-a ... ali je to ovak .. prvi put kad sam spojil na oba dva prikljucka onda mi usb-i nisu radili .. pa sam jenoga odspojil i pustil prikljucenog samo na jenog ... onda je ok radilo .. a sad se je obrnulo i sad opet moraju biti oba dva spojena da bi oba dva delal .. :)
|
Citiraj:
|
jep .. sve spojeno prema uputama ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |