![]() |
Monitor... kako uništit
Evo ja sam mrtav ozbiljan.... : CoolRamb
Kako uništiti monitor a da ne izgleda namjerno?? Ono recimo da u radu nakon nekog vremena rikne : sniper : :smoke: |
Svaki dan sa strane jedanput nogom ujutro i navečer :D
|
Spoji ga na najbliži gromobran i čekaj nevrijeme :D
Zašto bi ga pobogu uništio??? : nono : |
pa mozda mu se ne sviđa p aoce novi
|
Probaj sa degausom svakih 2-3 min:D
|
ja ozbiljan!! :(
Samo čekam kad će odapet a on radi savršeno kao prvog dana. Imam ga već 3 godine i negasi se. Degausa sam ga 5-6 puta do sada. Neki su predlagali malo spreja među one rupice odzada. Ali onda bi ga ubio odma. :( Jednom kad sam ga negdije nosio padala kiša i malo upalo odzada. Ja doša kući i ono ne radi. Ja sav vesel kažem evo meni novog monitora. Kad ono nakon sat vremena pokazuje znakove života. :( :) |
lol,šta drugo reći
|
Citiraj:
|
popisaj se po monitoru :D
|
prekri ga sa krpom da se pregrije
|
O kojem monitoru se radi? Da li ga se može otvoriti? Ili smanji osvjetljenost i kontrast na minimum, možda prođe reklamacija. :)
|
Trebao si ga 3 godine držat iznad radijatora (koji radi naravno). Pregrijavanje koje rezultira preuranjenim crkavanjem monitora zagarantirano. Mislim da ti je malo kasno na taj način lovit garanciju, ali možeš probat : hello2 :
|
Spoji mu kontakte na VGA kablu, diži refresh rate iznad granice, magnetom šaraj po ekranu, lupaj ga od tepih,...
|
Pokloni ga nekom kome treba, bolesni čovječe :)
|
eo ovako
rastavi onaj klik klik upaljač kaj baca iskru i u svaku rupicu na konektoru klikni - to bi ga trebalo skurit ak neće daj ga na promatranje jel nije normalan :D |
Udaraj glavom u njega... možda i sebi pomogneš. : hitthewa
|
pregrijavanje bi moglo proci
stavis magnet na vrh monitora a ako ni to nece onda ga probaj zaliti ali diskretno :) |
Citiraj:
Izoliraj sve rupice stiroporom,stiropor je odlicna termo izolacija,ali fakat sve prekri da monitor ne dise!I to dobro zaljepi.Trebao bi crknuti u roku od sat-dva mucenja pregrijavanjem : roller : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Napravi feštu i pozovi mene i ja dopelam društvo i već nebude radil. Ak bu sam monitor gotov onda bu dobro. :D |
pa pitam onako...... informativno :D
|
..i sad se pitate zasto su oni iz servisa sumnjicavi kad im nesto donesete na popravak pod garancijom,dovoljno im je da citaju ove gluposti..
|
ovo prvi put vidim u životu
mi se tu lomimo da nam mjesec dana neš bude u redu a tebi sve radi i još oches polomiti isuse spasi me PLEASEEE |
informativno
|
pitam
|
Znamo mi zašto pitaš :)
Imaš ziher neki stari 17'' crt i htio bi kupit sminkerski lcd, al starci nedaju lovu "zato što ovaj radi dobro". Jesam blizu? :) |
Citiraj:
bravo Hamm! popisaj se po njemu dok je upaljen...hehe... starcima manje troskova za komp :D :clap: |
zašto je ova tema pod problem???nije problem nešto razbit valjda!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |