![]() |
memtest86 i error
2x 512 kingmax 433 u dualu. sve radi super, prime je ovrtio svoje bez errora, ali u mem testu je izbacio error. dva puta sam ga vrtio (nakon prvog puta sam promjenio slotove).drugi put se vrtio 14 pasova ali izbaci samo jedan error!!!
e sad me zanima jel to sta znaci ili je mozda greska do amticne ili neke druge komponente, jel na stranici od memtesta kazu da ne mora bit uvjek do meme. jedan od podatakakoji bi mozda nekome i nesto znacio je(iz mem testa) failing address 000334148fc-820,2mb hvala unaprjed |
To je problem Kingmaxa, nekad im moras dici napon da se izgubi greska u memtestu pa probaj.Jednostavno losiji primjerak.
Javi kad probas. |
Uvijek isti test padne? Jeli uvjek izbaciva gresku na istoj memoriskoj adresi (promjeni se jedino ako zamjenis mjesta na modulima)? Jel takav slucaj? Pobao si jednoga zasebno i drugog u svim slotovima?! Ako nisi probaj pa javi!
|
zamjenio sam im mjesta i test je odvozio savrseno. imam 3 slota za memu i stari je uvjek bio na 3. tak da sam sad (treca zamjena) ovaj novi stavio na mjesto di je ovaj stari bio i sve super. ma glavno da sad vozi
hcvala svima |
Odlicno drago mi je da štima! ;)
U kojim slotovima drzis memoriju u DC 1 i 3 ili 2 i 3?! |
1 i 3. sam kao sto sam napisao sad sam na 3 stavio ovaj novi a u prva 2 pokusaja je stari bio na 3 a novi sam mjenjao na slotu 2 i 1.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |